Mit kérjek karácsonyra? 12L
Én soha nem kérnék ilyen nagy dolgokat. Egyedül negyedik osztályos koromban kértem egy telefont, és kaptam egy egyszerű, alaptelefont, és én hogy örültem neki, pedig akkor épp a Nokia X-press music volt a menő, de én nem siránkoztam, nagyon örültem a kis csak hívásra, SMS-re használható Samsungomnak. (persze azóta már másik telefonom van, amit saját pénzemből vettem). Általában a szüleim tudják, mire vágyom, könyveket szoktam kapni, ruhákat, szép bizsukat.
A szüleid helyében én kevesebb elkényeztetést, és több törődést adnék neked. :)
Szóval megvan mindened, nem tudod, jó dolgodban mit kérj... :O
Ruhát, cipőt nem akarsz, a könyvtől irtózol.. Esetleg ékszer, smink, sportfelszerelés? Vagy kisállat? Ismeretterjesztő dvd??
És most off: MIÉRT RETTEGNEK A MAI FIATALOK A KÖNYVEKTŐL???? Igaz, már öreg vagyok ( lassan 30 leszek), de most is van vagy 100 olyan könyv, amit elfogadnék. Sőt, ha tehetném, egész könyvtárat rendeznék be. Szerencsére a lányom is imádja ( még) a könyveket.
Jó tanács: Ne félj tőle, nézz utána a neten, mik a most menő fiataloknak szóló könyvek. Biztosan találsz majd kedvedre valót, akkor megszereted az olvasást. Ennyi idősen én is utáltam,a kötelezők 90%-át se olvastam el. A HP mánia idején olvastam először ezt a könyvet, majd azóta akár 1000 oldalasat is hamar kivégzem, ha érdekel...
Jószándékkal feltett egy kérdést, ne bántsátok már.
Mit szólsz ezekhez? Mozijegy vagy koncertjegy vagy színházjegy, ahova a családoddal tudsz közösen menni, esetleg beiratkozni egy sütisütő vagy tánctanfolyamra. Valami különlegesebb növényt, ami feldobja a szobádat? Ha szeretsz énekelni: karaoke-val kapcsolatos dolog?
kérj egy babzsákfotelt/széket a szobádba!
Én egy új széket fogok kérni, a jelenlegi már 10 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!