Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Melyik magyar város karácsonyi...

Márciuska kérdése:

Melyik magyar város karácsonyi vásárát ajánlanátok? (Ami lehetőleg Dombóvárról vonattal elérhető. )

Figyelt kérdés

Minden évben más város adventi vásárát nézem meg. Amiket eddig láttam: Pécs, Kaposvár, Győr, Székesfehérvár, Szentendre, Gödöllő, és a budapesti Vörösmarty-téri. Kedvencem a fehérvári volt eddig.

Hol van még igazán hangulatos vásár? Esetleg ezekről valakinek valami tapasztalat: Esztergom, Vác, Siófok, Cegléd?

2015. okt. 12. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:

A pécsiről tudok véleményt írni.

Szerintem felesleges messzebb elutazni. Én Pesten se csináltam semmit, amit Pécsett ne lehetne. Forralt borozni szoktunk :)

De vannak édességek, ételek, ajándéktárgyak, mindenféle.

Szentendrei még hangulatos lehet. Az talán kicsit más, mint a többi.

Nekem ez csak pár órás program. Szóval biztosan nem utaznék ezért több órát sehova.

Pesten is csak azért voltam, mert egyébként is ott volt dolgom és akkor már azt is megnéztem.

2015. okt. 12. 13:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem nem egyformák, pont ezért tettem fel a kérdést, és ezeket már láttam, amiket írtál, de azért köszi a választ!
2015. nov. 18. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!