Rejtélyek városkája rajongók! Szerintetek ki lesz a sorozatban Ford a "szerző" magyar hangja?
Gondolom Barbinek Péter, hiszen az ő orgánuma hasonlít a leginkább, és J.K. Simmons-t is ő szinkronizálta legtöbbször... de ha a szinkronstúdiónak van egy kis esze, beteszi Kautzky-t, ugyanis a James Bond-os hang nagyon menő és titokzatos lenne Stanfordnak.
Amúgy meg szinte csak angolul nézem, sajnos a remek angol szinkront nem tudták túlszárnyalni ennél a rajzfilmnél (ellenben néhány másiknál).
Bocsi én is az OFF-ért:
2015 november 20-án a sorozat alkotója Alex Hirsch tette nyilvánossá a twitter-oldalán, hogy a sorozat a második évad után véget ér.[2] Azt is hozzá tette, hogy a műsort nem a Disney Csatorna törölte, hanem ő maga személyesen döntött a befejezésről. "Ez teljesen az én döntésem, amit már rég elhatároztam – mondta Hirsch. – A fejemben mindig is egy kerek történet volt, amit nem akartam a végtelenségig nyújtani. Gravity Falls mindig is egyetlen nagy nyári kalandnak lett szánva, aminek van eleje, közepe és vége." A sorozat utolsó epizódja 2016 február 15-én jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!