Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Gondolkoztok már a karácsonyi...

Gondolkoztok már a karácsonyi ajándékon?

Figyelt kérdés

Ma délután böngésztem az interneten, és egy hirdetés került a szemem elé, karácsony felirattal...

Azóta ez jár a fejemben. Én tipikusan az az ember vagyok, aki mindent az utolsó pillanatra hagy, és szinte kicsúszik az időben, nagy kapkodás és idegesség.

Olvastam pár kérdést itt, amiben az állt, hogy sokan már szeptemberben elkezdik, ha nem is a vásárlást, de már gyűjtik az ötleteket.

Mondjuk valahol meg is értem, mert novembertől dömping van az áruházakban.

Esetleg van akinek kitaláltátok már, hogy mit vesztek?

Ötletek is szívesen fogadok, 6,5 éves ill. 10 hónapos kisfiúk ajándékában(Karácsonykor lesznek ennyi idősek). (Rokon gyerekek, persze megkérdezem a szülőt is, de szeretek venni olyat is, amiről nem tudnak.)

Elnézést azoktól, akiket a hideg ráz az ilyen korai kérdésektől, tehát a negatív véleménnyel bírók ugorjanak tovább

2015. szept. 12. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiú? Lány?
2015. szept. 13. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Én imádom a karácsonyt, de az ajándékozást legszívesebben kivenném belőle.
2015. szept. 13. 01:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak a saját ajándékomon gondolkozom.
2015. szept. 13. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Családnak erkélytakarítást és beépítést veszünk. A gyerek majd eldönti, hogy mit szeretne, 4 hónap alatt még sokat változik az ízlése (4 éves lesz akkor). Többi rokonokat majd megkérdezem, anyámnak és apámnak nehéz venni, mert semmi nem érdekli őket, semmi hobbijuk nincs, és megmondani sem akarják, hogy mire vágynak.
2015. szept. 13. 11:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! :) Én már hónapok óta gondolkodom rajta. Ötleteim vannak a lányom részére. Anyósnak a szokásos, semmi fantázia.... Szüleimnek, tesóimnak semmit nem veszek. 1: nem vagyunk olyan viszonyba. 2: szüleimnek semmi fantáziája, hobbija nincs, meg max jelképes ajándékozás lenne. Tavaly mondtam, hogy inkább ne legyen. Párom nehéz kérdés, állandóan dolgozik, hobbija, szabadideje nincs, így nehéz eset... :D

Csajszim szerintem duplot és könyvet kap, talán ezekkel eljátszik ( semmi nem köti le 5 percnél tovább)

2015. szept. 15. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
2. válaszolónak: Megértelek, én szeretem. Főleg, mivel a szüleim is olyanok, hogy adjunk ajándékot, mert illik. Általában felesleges dolgot, vagy olyanokat kaptam, amiből sok volt otthon. Pl praktikus dolog a tusfürdő stb csomag. De amikor akcióban van, megveszem a boltban a kedvencemet. Névnapomra kapok vagy 1 évre elegendőt, majd karácsonyra szintén... :D Tudom, nem az ajándék a lényeg, hanem a szándék, meg az, hogy együtt van a család, szeretet stb.. De mivel nálunk ez sincs meg, így eléggé semleges az egész... És érdekes, mert ettől függetlenül várom és imádom :D :D
2015. szept. 15. 13:31
 7/8 JinxStop válasza:

Ha van egy kis szabadidőm, olyankor szoktam összegyűjteni az ötleteimet, és ha még több van, meg is valósítom. Volt már olyan is, hogy karácsony után pár nappal már kész voltam a legjobb barátnőm, illetve a bátyám ajándékával, és már alig vártam, hogy odaadhassam nekik! (A barátnőm, mikor megtudta, hogy egy éve rejtegetem, elsírta magát... :')

Apukám egyszer kapott szeptemberben egy levelet egy nagyon régi barátjától, de az volt ráírva, hogy karácsonykor szabad csak kinyitni. Mikor kinyitotta, elállt a lélegzete: karácsonyfa alakban apró szütyők voltak a lapra akasztva és mindegyikben pár mag apa kedvenc virágaiból (igen, nálunk apa a nagy kertész). Egyszóval a várakozás csak még szebbé teszi az ünnepet. :)

2015. szept. 24. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Én szeretek élményt adni, a gyerekek imádják a gyerek koncerteket (Halász Judit, Palya Bea...)
2015. okt. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!