Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van valaki rajtam kívül, aki...

Van valaki rajtam kívül, aki teljesen ki van borulva a karácsony miatt?

Figyelt kérdés
Valami okból. Mert én ki vagyok borulva tőle, elegem van az egészből. Az egész egy dögunalom, a karácsonyozás nálam már megvolt tegnap este. 25.-e és 26.-a nekem már maga a dögunalom. Csak döglök a tv és a gép előtt, az anyámék a szobában döglenek és alszanak, halálra unom magam. Inkább mennék iskolába, élném a szokásos, hétköznapi életet ehelyett.
2014. dec. 25. 14:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Alapvetően nem érzem magam itthon jól, semmikor.
2014. dec. 25. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek.
2014. dec. 25. 14:59
 3/8 anonim válasza:

Haha. Énis kivagyok. Itt rohadok bent a szobában.

Nejem is itt van egész nap kajálás tv nézés.

Kint a műhelyben van egy halom dolgom.

De ha kimegyek egyből jön utánam.

Ilyenkor nem illik dolgozni.""

Ez van mindig.

2014. dec. 25. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Ha nincsen rokondömping lehet aludni délig.
2014. dec. 25. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó amúgy egy minimálisan én is unom magam. Szerezz egy jó könyvet. Esetleg ajánlhatnál nekem valami számítógépes játékot amit lehet multiban nyomni. Már ezer éve nem volt időm játszani és most nem tudok semmivel :D
2014. dec. 25. 16:07
 6/8 anonim válasza:

Én is eléggé ingerült vagyok ilyenkot, tele van a tököm az egész hülye sablon szarral, nem unják még az emberek komolyan kérdezem? Apámék ugyancsak itthon döglenek, olyan színtelen az egész.

Am én már leszarom az egészet, hogy mit illik mit nem, faszomat bele, azt csinálok amit akarok :)

2014. dec. 25. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a tegnapból volt elegem egy életre... Szeretnék "csak" dögleni, és élvezni a csendet, nyugit :D

Na, csak hogy ne pontozzatok le, elmesélem... Sikerült megint összeveszni anyámmal( már pár napja), de tegnap újra.. Öcsém tette a szemét megjegyzéseit. Úgy volt, meghívnak szüleim, erre mikor tegnap mentem a lányomért, közötle az anyám, hogy majd mikor vigyem legközelebb. Anyósomnál ügyeletes doki volt, tüdőgyuszija van, erre kitalálta, hgoy nem használ a gyógyszer. ( Mert amit reklámoznak ,az olyan, ha beveszik, jobban lesznek).Mellette még többet nyafog. Párom beteg, kimerült, nyűgös, a lányom beteg ( folyamatosan, 2 hónapja..), megjött a ( nem túl jó) eredménye a dokitól, és mára én is elkaptam. Elcsúsztam mindennel, még a díszítés, sütés is elmaradt, és még a kapott könyveimet sem tudom olvasgatni.. :(

Azon kívül, hogy a gyereknek sikerült talán örömöt okozni, kb semmi nincs, amit az idei karácsonyban élvezni tudnék.

Ja, és a szeretet ünnepe.. Tegnap majdnem sírva üvöltöttem, hogy gyűlölöm a családomat!!! Egyedül a párom az, aki megért...

Tényleg jobb lenne a sima hétköznap... Akkor legalább lenne ovi, és vihetném a lányomat is :D Talán egy picit lehetne romantikázni is..

2014. dec. 25. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Számomra egyáltalán nem unalom.Bár én is inkább pihennék most, mert advent óta elég felgyorsult az életem, meg sem álltam egy percre se szinte.De a 24-25-26-a már jó, mert hiába hogy nem csak láblógatás van de olyan nyugodt és kellemes érzés tölt el.Tegnap a szüleimnél voltunk, itt összejött a nagycsalád,nagyszülőktől kezdve mindenki.Fát díszítettünk,ajándékoztunk meg megettük a vacsorát.Ma meg holnap meg a barátnőmmel indultunk rokonlátogatóba.:D(az ő rokonaihoz) Szombat vasárnap szerencsére már csak kettesben leszünk.Jó lesz azért az is.
2014. dec. 25. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!