1/9 anonim válasza:
Én telefont, felsőt, cuki párnát, körömdíszítő tollakat, könyvet, ilyen tisztálkodó csomagot, és pénzt egyenlőre.
És te mit kaptál?:)
2/9 anonim válasza:
Én telefont, pulcsit, sapkát. A telefonra nem volt szükségem, a pulcsi nem jó rám, a sapka pedig ronda, de azért igyekeztem nagyon örülni..:) Jobb lett volna, ha nem vesznek semmit, helyette viszont nem veszekednek, hanem békésen filmet nézünk, eszünk, énekelünk és anyum nem rúg be már délután kettőkor...
3/9 A kérdező kommentje:
2.kommentelö nagyon sajnálom :(
1 kommentelö:huu,hát a kérésem egy hajgöndöritö volt,gondotam most ugyis sporolunk ez elég lesz...meg is kaptam,aztán .,..láttam egy nagy dobozt,és kaprtam egy tvt is :D meg hát diszitötollat nekem se hagyták ki :D és több aproságot! na de kérek még válazsokat
2014. dec. 25. 18:32
4/9 anonim válasza:
Most mondjam azt lófa.szt? Még a végén azt hiszik, hogy kitettem a seggemet a pajta ablakába. :)
6/9 A kérdező kommentje:
hülye válasuok nem kellenek...nem is értem h miért kell iylenekt irni...hahh angyon vicces..ja nem...na menj zépen el..normális válaszokat kérek :)
2014. dec. 25. 22:17
7/9 anonim válasza:
En eljegyzesi karika gyurut kaptam szent este a paromtol.
vagyam teljesult: -)
14 ev utan ossze hazasodunk.
A gyerekektol is kaptam tobb aprosagot is,de nem az szamit hogy az erteke milyen,hanem a szandek es a szeretet.
8/9 A kérdező kommentje:
ez aranyos!sok boldogségot :)
2014. dec. 26. 10:41
9/9 anonim válasza:
Motort,bukósisakot,pulcsit,ágyneműt,relax széket,laptopot,telefont
ugymond ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!