Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Jogosan vagyok elkeseredve a...

Jogosan vagyok elkeseredve a karácsonyi ajándék miatt?

Figyelt kérdés
A páromtól kaptam egy bizsu fülbevalót ami nem az ízlésem, és nem is tetszik. Az bosszant az egészben hogy tudja hogy az ilyenek nekem nem tetszenek, és mégis ilyet vett. Miért nem figyel a másikra? Én mindig odafigyeltem arra hogy mit szeretne nem igaz hogy ennyi figyelmesség sincs a férfiakban.
2014. dec. 25. 10:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, nem jó érzés, ha nem figyelnek oda rád, nekem van olyan bizsu, amelyik jó, de van, amelyiktől meg megfájdul a fülem, egy ideje nem is hordok fülbevalót. Visszacserélni, levásárolni nem lehet?
2014. dec. 25. 10:38
 12/14 TappancsMancs ***** válasza:
Hát én meg férfi létemre kaptam még egy papucsot. A dolog abban áll tudja sok válogatás után lett véve az előző, teljesen természetes anyagokból nem is izzadok bele. Az kellett nagyon de nekem meg pl nem kell két papucs :) elég lett volna ami van. Nekem ez olyan mint mégegy szappantartó. Egy nőnek biztos klassz ha van 5 papucsa is és stb stb :D
2014. dec. 25. 18:43
 13/14 anonim válasza:
Mert nem szeret.
2014. dec. 25. 22:38
 14/14 LucianoLeggio válasza:
Talán többször kellett volna lepippantani évközben...
2015. dec. 21. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!