Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándékokat kaptatok...

Milyen ajándékokat kaptatok karácsonyra családtól, rokonoktól, barátoktól?

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 03:25
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
36%
Semmit
2014. dec. 25. 15:55
 22/28 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk idén több okból sem az ajándékozáson volt a hangsúly, ennek ellenére kaptam elég sok mindent... :) Anyáéktól gitárral kapcsolatos könyveket és egy szénceruzakészletet, nővéreméktől fülhallgatót, sulis karácsonyi húzáson (ha számít), egy fekete pólót Punks Not Dead felirattal és egy fekete körömlakkot.:) Plusz ugye millió édességet... jahm, és Rubik-kocka készletet. :D
2014. dec. 25. 16:34
 23/28 anonim válasza:
96%

A szüleimtől telefontokot,ruhákat,édességeket,és még sok mást.

A nagyimtól még nemtudom,mert nem voltam nála,de említette,hogy édességek meg ajándék is*-*

2014. dec. 25. 17:00
 24/28 anonim ***** válasza:
95%
Közös,családi utazást,parfümöt,könyvet anyáéktól,tesómtól egy táskát kaptam.Mamáim és keresztszüleim ajándékát még nem kaptam meg,de keresztszüleimtől utalványokat szoktam kapni,úgyhogy most is az lesz az ajándék.:)
2014. dec. 25. 17:06
 25/28 anonim válasza:
96%

Szülőktől:arany nyaklánc medállal,7 pár zokni (sohasem találom őket,így ezt mindig kérek)

Tesó:gipszangyal befestve (saját készítésű),2 pár meleg pihe-puha zokni,hajkefe

rokonok:velük holnap találkozunk,de sztem tőlük ruhákat,könyveket és parfümöt fogok kapni

barátok:csokik,nyaklánc,fülbevaló,karkötők,hóangyal,mézes kalács,teák (imádom a teákat)

2014. dec. 25. 18:45
 26/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 25. 22:29
 27/28 anonim ***** válasza:
Csizmát, négy könyvet , tablettokot, meg új telefont😊
2014. dec. 26. 15:18
 28/28 anonim válasza:
Bakancsot,egy akusztikus gitárt, tűfilc készletet, aquarell ceruzákat, 2 naptárt, 2 pólót, meg egy nagy tekercs papírt, asztali lámpát, társast, radír készletet, karkötő készítő készletet. Ilyesmiket, de nem az a fontos hogy mennyi ajándékot kaptál meg hogy mennyi az értéke, hanem hogy szívből jöjjön. Van akiknek nem telik értékes ajándékokra, de annak is nagyon lehet örülni. Kicsit megkésve írom már ezt a kérdést, de most találtam :) És Te mit kaptál karácsonyra, kedves Kérdező?
2015. jan. 16. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!