Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándékokat kaptatok...

Milyen ajándékokat kaptatok karácsonyra családtól, rokonoktól, barátoktól?

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 03:25
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
71%
Iphone 5s-t
2014. dec. 25. 09:20
 12/28 anonim válasza:
95%
Férjemtől kaptam a tabletemhez egy tokot vagy mi az. Tudom nem ez volt a kérdés, de háziasszonyként annak örültem volna ha befizet egy takarítónőt egy nagytakarításra. :-) (16 hónapos a lányom, és 7 hós terhes vagyok, szóval jól jönne. :-) )
2014. dec. 25. 09:59
 13/28 anonim válasza:
100%

Kedves utolsó, én megoldottam: takarítórobotot akartam venni, mire azt kaptam:) a párom talált nagyon jó áron és meglepett vele, nagyon praktikus, csak ajanlani tudom!

Sógornőéktől nyaskát és fürdősót kaptam, tesómtól a szokásos hisztit.......

Ma megyünk anyósomékhoz, nem tudom mit kapunk, de nem is az izgat:) Sajnos az én rokonaim messze élnek, úgyhogy csak nyáron tudunk lemenni hozzájuk.

2014. dec. 25. 10:05
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön voltam sokáig ezért anyukámék igyekeztek nagyon kitenni magukért, hogy tökéletes legyen nekem a karácsony. Sajnos pont a lényegről feledkeztek meg, hogy ez nem az ajándékoktól lesz.. Kaptam egy hiper-szuper telefont, amit nem tudok kezelni és még csak szükségem sem volt rá. Pedig direkt megkérdezték mit kérek én pedig mondtam hogy egy egyszerű karórát, ami szép, mert a sajátom eltört és nagyon szeretek órát hordani, nálam az olyan kötelező kiegészítő ha megyek valahová, mint egy táska.. (Nem rolex meg ilyen márkás, csak egy egyszerű bizsu) :) Ők ezt valószínűleg túl egyszerű ajándéknak tartották.. Csak akkor nem tudom miért mondták, hogy jó ötlet az óra, vesznek, akkor mástól kérhettem volna azt. Mindegy, majd veszek magamnak valamikor. Ez nem panaszkodás akar lenni, hálás vagyok minden ajándéknak és örülök is neki, csak úgy érzem ennyi pénzt elkölteni fölösleges. 10ed ennyit költöttek volna, én megkapom amire vágyom, nem lenne ekkora lelki ismeretfurdalásom, hogy mennyit költöttek rám. Nem vagyok már gyerek, nem az ajándék értékétől lesz számomra boldogabb egy karácsony. Ezen kívül egyébként kaptam színházjegyet, bár azt korábban, már meg is néztük a darabot plusz kaptam még egy sapkát és egy pulcsit, ami sajnos nem lett jó, azt majd bele kell cserélni..:)
2014. dec. 25. 10:35
 15/28 anonim válasza:
100%
Még csak a párommal ajándékoztunk, én kézmelegítőt kaptam (mint a kisgyereknek a fül/pocak melegítő, ki kell főzni és később visszaadja a hőt). Nagyon örültem neki, mert iszonyat fázós vagyok. Húgomtól valószínűleg ruhát kapok, készülődés közben többször egyeztettünk, de övé a végső döntés, bízok a stílusérzékében.
2014. dec. 25. 10:37
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimtől és nagymamámtól egy akusztikus gitárt,tesómtól egy Scitec-es shakert,nagyimtól még 2 képet képkerettel,meg esernyőt,meg egy könyvet(Szent Péter esernyője,kötelező olvasmány lesz ebben az évben :D).A másik nagymamámtól semmit nem kaptam,ja meg még anyukám testvérétől kapok valami apróságot,de ők még csak ma jönnek hozzánk.
2014. dec. 25. 10:50
 17/28 anonim válasza:
100%
Apukámtól pénzt kaptam, ebből ruhákat vettem és egy bakancsot. Anyukámtól 3 könyvet kaptam. Nagyszüleimtől szintén pénzt. A nővéremtől nyakláncot, körömlakkot kaptam. A legjobb barátnőmtől egy képkeretet képekkel. A barátomtól parfümöt. Kellemes ünnepeket nektek. :)
2014. dec. 25. 12:19
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Rokonoktól lámpát, ágyneműt és ruhákat, anyáéktól két könyvet, egy pasztellkészletet és koncertjegyet
2014. dec. 25. 12:58
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy képet a szobám falára, egy pulóvert és egy pólót, egy nyakláncot és egy fülbevalót, tusfürdőt, testápolót, és sampont. :)

Te mit kaptál kérdező?:)

2014. dec. 25. 13:48
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Apától egy huawei ascend g620s telefont, mamától csokit meg pénzt, nővéremtől egy vastag kötött zoknit, anyától egy párnát, nevelőanyukámtól pénzt, egy könyvet, kézkrémet, naptárat, parfümöt meg egy doboz milka szaloncukrot.
2014. dec. 25. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!