Nálatok milyen lesz a Szenteste holnap? Mit gondoltok az enyémről?
Nekem a szüleimen kívül se rokonaim,se barátaim szóval kicsit megszenvedem a szeretet ünnepét.
Mi nem sütünk hanem csak úgy megvesszük a boltban a sütiket.Már évek óta nincsen karácsonyi hangulatunk.
Két karácsony fánk lesz.Egy kicsi a nappaliban egy nagy a teraszon.
Reggel felkelünk megreggelizünk.Anya utána készíti az ebédet.Majd megebédelünk.Utána készülünk a templomba.Este hazajövünk.Megvacsorázunk és átadjuk az ajándékokat.Majd apa megy tévézni a szobájába.Anya meg késő estig játszik,beszélget velem.A többi nap olyan mint a többi... :( 19/L
Nálunk a 24-e úgy szokott telni hogy a férjem délelött megfőzi a káposztát én addig a házon takarítás ügyileg elvégzem az utolsó simításokat.
Anyukám és a testvérem jön ilyenkor (idén sajnos a tesóm beteg, így nem jön).
A sütiket én megsütöm 23-án, a fát éjjel feldíszítem, reggelre már áll a fa.
Még elkészül a kaja a fiam játszik, mi beszélgetünk.
Meg estebédelünk, ajándékozunk. Kipróbáljuk a gyerkőc játékait, ha olyan hogy együtt játszós akkor játszunk vele, ha nem és inkább külön vonul akkor anyu-tesóm és én kártyázunk, a férjem tv-zik.
25-26 nekünk is olyan mint a többi. Még 2 éve beesett egy órácskára apukám és a volt élettársa, esetleg a nagymamámék, de tavaly már nem is jött senki.
Én már második éve Karácsonyozom távol a családomtól, hozzá teszem én is egyedül vagyok egy üres lakásban Szenteste és még Karácsonyfám sincs, így a díszítés öröme is elmarad, de elfoglalom magam, (pl. a gyakorikérések.hu-n válaszolgatok), a Karácsonyi hangulatom megvan csak éppen akikkel megoszthatnám azok több ezer kilóméterre vannak tőlem, szóval én sem vagyok jobb helyzetben, mint Te, kedves kérdező. :)
Ti legalább meg tudtok ebédelni közösen és elmenni a templomba, ha úgy tartja kedvetek.
Ha unatkozol, vagy kevésnek találod a családi programot, találj ki Te valami vidámat amivel közösen el tudjátok ütni az időt.
Kellemes Karácsonyt! 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!