Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nálatok milyen lesz a Szentest...

Nálatok milyen lesz a Szenteste holnap? Mit gondoltok az enyémről?

Figyelt kérdés

Nekem a szüleimen kívül se rokonaim,se barátaim szóval kicsit megszenvedem a szeretet ünnepét.

Mi nem sütünk hanem csak úgy megvesszük a boltban a sütiket.Már évek óta nincsen karácsonyi hangulatunk.

Két karácsony fánk lesz.Egy kicsi a nappaliban egy nagy a teraszon.

Reggel felkelünk megreggelizünk.Anya utána készíti az ebédet.Majd megebédelünk.Utána készülünk a templomba.Este hazajövünk.Megvacsorázunk és átadjuk az ajándékokat.Majd apa megy tévézni a szobájába.Anya meg késő estig játszik,beszélget velem.A többi nap olyan mint a többi... :( 19/L

2014. dec. 23. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Én tök egyedül leszek. Ugyanolyan nap lesz, mint az év bármelyik hétköznapja.
2014. dec. 23. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a 24-e úgy szokott telni hogy a férjem délelött megfőzi a káposztát én addig a házon takarítás ügyileg elvégzem az utolsó simításokat.

Anyukám és a testvérem jön ilyenkor (idén sajnos a tesóm beteg, így nem jön).

A sütiket én megsütöm 23-án, a fát éjjel feldíszítem, reggelre már áll a fa.

Még elkészül a kaja a fiam játszik, mi beszélgetünk.

Meg estebédelünk, ajándékozunk. Kipróbáljuk a gyerkőc játékait, ha olyan hogy együtt játszós akkor játszunk vele, ha nem és inkább külön vonul akkor anyu-tesóm és én kártyázunk, a férjem tv-zik.

25-26 nekünk is olyan mint a többi. Még 2 éve beesett egy órácskára apukám és a volt élettársa, esetleg a nagymamámék, de tavaly már nem is jött senki.

2014. dec. 24. 02:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van minden évben, kivéve, hogy nem megyünk templomba, és karácsonyfa sincs.
2014. dec. 24. 05:59
 4/4 anonim válasza:

Én már második éve Karácsonyozom távol a családomtól, hozzá teszem én is egyedül vagyok egy üres lakásban Szenteste és még Karácsonyfám sincs, így a díszítés öröme is elmarad, de elfoglalom magam, (pl. a gyakorikérések.hu-n válaszolgatok), a Karácsonyi hangulatom megvan csak éppen akikkel megoszthatnám azok több ezer kilóméterre vannak tőlem, szóval én sem vagyok jobb helyzetben, mint Te, kedves kérdező. :)

Ti legalább meg tudtok ebédelni közösen és elmenni a templomba, ha úgy tartja kedvetek.

Ha unatkozol, vagy kevésnek találod a családi programot, találj ki Te valami vidámat amivel közösen el tudjátok ütni az időt.

Kellemes Karácsonyt! 25/F

2014. dec. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!