Fiútesónak karácsonyi ajándék, saját kezűleg?
Figyelt kérdés
16 éves és nem szeret olvasni! :D2014. dec. 23. 18:51
1/9 anonim válasza:
Készíts neki egy papír karácsonyfát, amire fel lehet aggatni pici papírdíszeket (azt is készíts hozzá pici cérna akasztókkal. Ha tudsz nyomtatni, esetleg a díszek a családtagok kinyomtatott fejei legyenek.) Vagy az osztálytársai..
valami ilyesmire gondolnék:
2/9 anonim válasza:
Vagy hajtogass neki egy papírrepülőt, dekoráld ki olyanra, amit szeret, kedvenc együttese, vagy nem tudom.
Vagy keress valamilyet a googleba, szerintem tök jól szótrakozna vele karácsony este.
3/9 A kérdező kommentje:
Öhmm.16 évesen szerintem ennek annyira nem örülne. :DDD
2014. dec. 23. 19:17
4/9 anonim válasza:
De hidd el, egy felnőtt is bármikor örül egy papírrepülőnek. Mikor játszottatok utoljára ilyet? Én nő vagyok, túl a 40-en, de én is elszórakoznék vele. Már ha jól repül legalábbis :D
5/9 anonim válasza:
Mivel gondolom egy tabletet úgysem tudnál neki sk összerakni, ezért hidd el ez is jó lesz. :D Most egy tolltartónak vagy befőttesüveg-hógömbnek biztos nem örülne jobban.
6/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Kívánság cetliket! :) ÉS örült neki,mivel szeret gépezni és olyanok voltak rajta,hogy 1 napig gépezhet helyettem is,és ehhez hasonlók. :) na meg hajtogattam neki egy papírrepülőt. :)
2014. dec. 27. 12:14
9/9 anonim válasza:
Szuper, örülök, hogy ilyen jól megoldottad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!