Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Gáz ha jobban várom a Karácson...

Gáz ha jobban várom a Karácsonyt mint a Gyermekeim?

Figyelt kérdés
Nem azért, hogy mit kapok, hanem, hogy lássam Ők, hogy fognak örülni. :)
2014. dec. 21. 16:53
 1/6 anonim válasza:
94%
Nem gáz :D
2014. dec. 21. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz :) Nekem a legjobb barátnőm ilyen! Imádom hogy ilyen. Én mindig azt várom, hogy túllegyünk rajta :D
2014. dec. 21. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is:) Szerintem aranyos. Én is szeretek ajándékozni - már ha van miből - mert szeretem látni mások örömét. Ez mindenképp pozitív tulajdonság. És az sem baj ha bujkál egy kis gyerek az felnőtt emberben.
2014. dec. 21. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Nem hinném hogy gáz, vagy ha még is akkor én is gáz vagyok. :D

Be vagyok teljesen zsongva. Várom a fiam reggeli öröm teli csodálkozását amikor meglátja a fát (éjjel hozza az angyalka), a délutáni öröm teli csomag bontogatást.

2014. dec. 21. 20:45
 5/6 anonim válasza:
100%
Dehogy ciki. Én is várom hogy fog reagálni a három lányom, nagyon szeretek ajándékozni. (:
2014. dec. 22. 10:31
 6/6 anonim válasza:
100%
Szerintem sem gáz :) Én is nagyon várom,kíváncsi vagyok,hogy a kislányomnak mennyire fog tetszeni a fa,várom,hogy kibontsa az ajándékát és ugyanígy várom,hogy a férjemnek tetszik-e,amit neki választottam.Régen nem voltam oda a karácsonyért,de mióta gyerekem van egészen más.
2014. dec. 22. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!