Egyszerűen nem tudom hogy mit kérjék karácsonyra?
Szüleim, nagymamám folyamatosan azt kérdezgetik,hogy mit kérek karácsonyra. Azt már tudom, hogy egy új széket fogok kapni az íróasztalomhoz (együtt választottuk ki). De másra egyszerűen nincs szükségem. Gondolkoztam azon, hogy új telefon, de minek hiszen a mostani is teljesen jól működik. Az jutott eszembe, hogy saját laptop, de az teljesen fölösleges, hogy arra használjam, hogy napi 1x fellépjek gyk-ra és fb-re. Egyszerűen semmi ötletem sincs. Tudnátok segíteni?
Hobbiiaim: filmek, kutyák, (késöbb is ezek közül valamelyikkel szeretnék foglalkozni)
Bízd rájuk, legyen valami meglepetés.
Vagy a kutyákhoz kapcsolódóan valami. Nem tudom, mire lenne szükség.
Könyv, dvd, cd.
Tőlem ha megkérdezik, általában azt mondom, hogy pénzt.
Nem azért, mert anyagias vagyok, hanem csak szimplán azért, hogyha valami hirtelen eszembe jut, hogy úú, azt szeretném, pl egy pulóver, papucs, cipő, vagy bármi, akkor azt megveszem magamnak, és így olyan, mintha tőlük kaptam volna.
ha nincs szükséged kütyükre, akkor tényleg ne is kérj, csak azért hogy valamit mondj.
filmet már tudsz nézni online, ezért dvd-t én nem kérnék, hanem ha van kedvenc filmed akkor arról valami rajongói könyvet stb
kutyád van? ha igen, akkor neki új etetőtálka vagy gumicsirke..stb :)
A kedvenc filmjeim megvannak, kutyáimnak én veszek ajándékot (hiszen csak az én kutyáim)
Azt elfelejtettem írni, hogy 14 éves lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!