Mit csináljak ajándékba?
Figyelt kérdés
Holnapra kéne saját készítésű ajándék egy 9.-es fiúnak. Annyit tudok róla, hogy szereti a Forma1-et és a kedvence Sebastian Vettel meg, hogy játszik egy Lol nevű játékkal de ezt is csak az egyik lánytól tudom az őrsömből mert osztálytársak. Csinálnák sütit de az nem jó mert ahol lesz az ajándék átadás alapból sok kaja lesz. Mit csinálhatnék? Nem akarok rossz ajándékot csinálni. Tudnátok segíteni? 12/L2014. dec. 13. 15:15
1/2 anonim válasza:
Ha ügyesen rajzolsz egy rajz se lenne rossz Sebastian Vettel-ről vagy egy mézeskalács amit kidekorálsz forma 1 mintával.
de így ,hogy nem ismered nehéz dió olyat adni neki ,amit szeret
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Végre egy válaszoló. Nem mondom, hogy rossz rajzos vagyok de azért azt se mondom, hogy jó, átlagos. Nem tudom menne-e Sebastian Vettel megrajzolása. Erre gondoltam, hogy ezt csinálom: [link] de ehhez semmi másom nincs befőttesüvegen kívül. :/
2014. dec. 13. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!