Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki tudna segíteni nekem...

Ki tudna segíteni nekem karácsonyi ajándék ötletetben?

Figyelt kérdés
Nagy segítség kéne! Kifogytam az ötletekből és most nem tudok mit adni a szülőknek nagyszülőknek karácsonyra. Valami kézzel készített ajándékra gondoltam, mert az olyan karácsonyos :D Anyukám a tigriseket szereti, apukám...apukám az olyan hazafias dolgokat mint például: régi magyarországos sapka stb.. A mamám sütni szeret. Aki tud valami jó ötletet kérem írjon! :)

2014. dec. 6. 18:06
 1/4 anonim válasza:

Anyukádnak rajzolj tigrist (rengeteg tutorial van fenn youtube-on)

Apukádnak vegyél Hungary feliratos pólót vagy sapkát, nagyidnak meg süss valami finomat. Remélem tudtam segíteni. :)

2014. dec. 7. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Anyukádnak csinálj egy albumot tigrisekről :3

Apukádnak vegyél valami érdekes filmet

mamádnak süss sütit :) vannak nagyon egyszerű receptek az interneten (én 20 alatt vagyok és pár kb 5-ször sütöttek életemben, de nagyon jól sikerültek) és ez nem csak neked sikerélmény hanem mamád is biztos hogy örülni fog neki :D

2014. dec. 7. 18:31
 3/4 anonim válasza:

Szerintem tetszene anyukádnak, ha az ő fél arcát és egy tigris fél arcát összeszerkesztenéd (gondolom érted hogyan), kinyomtatnád, és keretbe tennéd :) nagyon kreatív ötlet lenne.

Mamádnak pedig egy receptkönyv (süti, vagy akár rendes étel), viszont nagyon jó ajándék :) Ha nem akarsz venni, akkor te magad írhatnál össze :) Ha viszont sütni szeretnél, akkor a muffint ajánlanám, rengeteg recept van fent a neten és egyszerűek :)

Remélem segítettem :)

2014. dec. 8. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon ötletesek! A mamám tanított meg muffint sütni és megyei versenyen 3. helyezést értem el vele (14 vagyok :) de jó ötlet a sütés! Biztos örülne neki.
2014. dec. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!