Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek karácsonyra a 17...

Mit vegyek karácsonyra a 17 éves barátnőmnek? Lányok ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés

2014. dec. 2. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy szép ezüstláncot vennék.Azzal villoghat a barátnőinek.
2014. dec. 2. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy olyan barátnak aki ismer és tudja minek örülnék... :D
2014. dec. 2. 16:58
 3/4 anonim válasza:
valami ékszert. vagy egy plüssmacit, aminek van akezében egy szív, arra ráírva: i love you! :) vagy valami hasonlót. Gondolkozz el, milyen a stílusa? mit szeret? stb...
2014. dec. 3. 18:11
 4/4 anonim válasza:

Engem kifejezetten taszítanak az 'I love you' feliratú párnák. Annyira sablonos. Egy személyes kis felirattal viszonyt már aranyos, de szerintem inkább évfordulóra:)

Vagy valami hasznosat vegyél neki némi személyessel fűszerezve, vagy pedig ékszert. Én pl. nagyon örülnék egy gravíroztatott medálnak(hisz az mindig velem lehet). Vagy egy 'good morning my love' feliratú bögrének is örülnék, hisz a reggel kávé nélkül katarzis :D Barátom névnapjára lehet csináltatok is ilyet, de nem olyan sablonos bögrére, amit a papírboltban adnak hozzá.

A maci is cuki ajándék, ha szereti az ilyesmit:)

2014. dec. 4. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!