1/4 anonim válasza:
Mint laikus kívülálló, én magamból indulok ki. 1 okból kifolyólag örülnék karácsonyra egy sálnak, ha sálbuz1 lennék.
Ha barátnőd az, akkor örülni fog. Ha nem az, akkor is örülni fog, mert nem akar megbántani, de legközelebb inkább ne sálat vegyél. Abban semmi különleges nincs. Olyan, mint ha már eluntad volna a kapcsolatot, és nem tudnál semmi értelmesen kitalálni neki.
2/4 anonim válasza:
Nem gáz. Sálra mindig szükség van, és mivel minden évben változik a divat, én magamnak nem veszek újat, de ajándékba nagyon örülök neki.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én biztos örülnék neki mert imádom a sálakat.:)
4/4 anonim válasza:
Most tettem tönkre a kedvenc sálamat, megjegyeztem a barátomnak finoman, remélem azt kapok tőle végül:D nagyon örülnék neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!