Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit vesz karácsonyra?

Ki mit vesz karácsonyra?

Figyelt kérdés

A szüleitek, testvéreitek és párotok érdekelne. Ugyanis nekem semmilyen ötletem nincs és nem akarom nagyon az utolsó pillanatra hagyni. Sajnos senkinek nincs hobbija a családból. Nem túl nagy összegben mert én még iskolába járok és csak a spórolt pénzemből tudok vásárolni. Tudom, nem ismeritek őket, de adnátok néhány ötletet, vagy leírnátok, hogy tőletek mit kapnak? :)

Leírom a korukat, ha ez segít.

A szüleim 41-42 évesek, a barátom 28 éves, a nővérem 24.

2014. nov. 30. 11:11
 1/3 anonim válasza:

Semmit.

Nem mindenki gazdag.

2014. nov. 30. 11:12
 2/3 anonim válasza:

Anya: receptkonyv es szempillaspiral 35 eves

Apa: edes voros bor 35 eves

Hugom: playmobil 12 eves

Baratomet nem irom le mert neha olvassa a gyakorim :D

2014. nov. 30. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:

férjem: vastag pulóvert, bőrkesztyűt és új irat-és pénztárcát. Mellé a kedvenc trüffelét. - 26 éves

édesanyám: a kedcenc ránctalanító krémjét, mert lassan elfogy neki, emellé ugyanebből a termékcsaládból egy "7 napos kúrát", egy bolerót ami nagyon tetszett neki egy boltban, de sajnálta rá a pénzt, marcipánt. - 52 éves

édesapám: borválogatás és teafüvek, 90%-os svájci étcsoki. Az utóbbi időben rengeteg teát iszik, és nagyon szereti a szálasat, de sajnálja rá a pénzt, így abból vettem rengeteget, sok félét. - 52 éves

testvérem: szintén pulóver, 1-2 ékszer az ízlése szerint, ő is kap szálas teát, 2 féle parfüm kisebb kiszerelésben és egy kozmetikai "csomag". - 24 éves

2014. nov. 30. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!