Nem tudom mit vegyek neki . Ötletek?
Figyelt kérdés
500 és 1000 ft közötti ajándékot szeretnék. A kiscsaj 12 éves és szereti ezeket a gumigyűrűkből készült karkötőket, de azért egy csomag guminál személyreszólóbbat szeretnék. Az olvasás nem az ő műfaja. Átlagos lány, szereti a feltűnést illetve ha menőzhet. Nem vagyunk túl jóban: nem szeretnék barátságkarkötőt. Lécci segítsetek!#ötlet #Ajándék 12 éves lánynak
2014. nov. 28. 17:07
1/3 anonim válasza:
Keress valami régi füzetet, vond be szép csomagolópapírral és keress a neten útmutatókat gumis karkötők készítéséhez, amik kicsit mutatósabbak, bonyolultabbak. Ezeket írd le, egyet-egyet egy oldalra meg nyomtass hozzá képeket és vegyél mellé egy tábla csokit. Ha van otthon csomagolópapírod meg füzeted, akkor kijön 300 ft-ból, ha nincs akkor meg 500-ból.
2/3 anonim válasza:
Szerintem vehetsz neki ékszereket és mondjuk ezek mellé egy tábla csokit, a tasakba meg még raksz szaloncukrokat olyanokat amilyet szeret :) vagy kulcstartót meg ilyeneket :) bemész egy ajándékboltba és ott az eladónő szerintem tudna neked segíteni :) meg sminket még ne vegyél neki, talán szájfényt :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettetek. :)
2014. dec. 2. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!