Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit tegyek, hogy karácsonykor...

Mit tegyek, hogy karácsonykor ne készüljek ki? Előre rettegek. / Részletek lent! /

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok teljesen, rokonaim már nincsenek, barátaim mind külföldön élnek. Hogy készüljek fel az ünnepekre, hogy még véletlen se essek azokon a napokon depresszióba?

2014. nov. 19. 21:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Előző, sajnos nem ihatok egyáltalán alkoholt. :(((

Nem azért, mert alkoholista voltam :), de soha nem is ihattam a májam miatt. Sőt, koffeint se fogyaszthatok stb. Hosszú lenne elmondani, hogy mi ez, de nem lehet, ez van.

2014. nov. 20. 00:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Sokan lesznek egyedül karácsonykor. Húgom is. Minden évben hívjuk, de nem jön át. Díszits fát, csinálj valami jó vacsit is. Aztán nézz filmeket. Másnap meg fel tudod hívni a barátaidat.
2014. nov. 20. 04:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Karácsonykor sok program szokott lenni egyedülállóknak, magányosoknak, keress ilyet a neten.
2014. nov. 20. 08:35
 14/18 homo ludensz ***** válasza:

Igen sajnos én is nagyon megsínylem a 24.- ét,leáll a forgalom,csend van...a múltkor olvastam hogy valaki semmit nem kér karácsonyra csak azt hogy a szeretteivel lehessen.

Valószínűleg én is fent leszek a skypén hátha valami hasonló kallódó lélekre bukkanok és egymást boldogítjuk.

2014. nov. 20. 08:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha befizetnéd magad arra a pár napra valami welness szállóba?
2014. nov. 20. 13:16
 16/18 A kérdező kommentje:

12: igen, én ezt sajnos tudom jól, hogy sokan vannak egyedül, de ez engem nem épp vigasztal, sőt.

Neked csak, azért írok külön, mert a hugid esete kicsit más, ő nem azért van egyedül, mert valóban egyedül van, hanem mert egyedül akar lenni. Persze értem, hogy miért írtad, amit írtál, így ne vedd sértésnek tőlem.

Mindenkinek köszönöm a válaszait! Végül is egyenlőre beregisztráltam társkeresőbe, hátha :), illetve egyenlőre azt fogadom majd meg, hogy kihozom belőle a legtöbbet. És azt, hogy a karácsony nekem is jár! :)

Tavaly lehet az volt a nagyon rossz tanács felém, hogy próbáljam meg kizárni, és úgy kezelni, mint a többi napot, lehet ha nem fogadom meg kevésbé akasztott volna ki. :)

2014. nov. 20. 15:10
 17/18 anonim válasza:
Esetleg egy látogatás valamelyik külföldi baráthoz? De azt is kipróbálhatod, hogy felkeresel egy olyan intézményt, ahol örülnek neked, ahol segíthetsz: idősek otthonát, hajléktalanszállót, szerveznek ilyen-olyan szervezetek ételosztást, ahol örülnek a segítségnek... Netán gyerekotthon, kórház stb...
2014. nov. 20. 21:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Tavaly én is egyedül karácsonyoztam, és féltem is, h ki fog borítani, de szerencsére nem votl vészes. Merd megélni az ünnepet. Szenteste énekelj a karácsonyfa mellett, élvezd az illatokat, ízeket, lepd meg valami ajándékkal, nézz vm nagyon kedves filmet, menj ki az éjféli misére, ha nem is vagy vallásos, talán a feeling miatt megéri. Nekem a tavaly 25-26 úgy telt, h nyelvet tanultam a youtube-ról, biztos van valami , amit érdekesnek találsz, és lefoglalod vele magad. Lehet ez horgolás vagy sütés, valami új.

Ja, meg 24-ét nap közben a gyik-on töltöttem, és kérdésekre válaszolgattam. Ezzel is szociális életet éltem, és nem voltam magányos.

Sok szerencsétlen sorsú emberen segíthesz, pl árvaházba vagy kórházba jelentkezhetsz önkénteskedni, mesét olvasni, játszani a gyerekekkel.

Vagy süss egy nagy tál sütit és vidd el szétosztani valami otthonba.

Mivel ADSZ, jót fog tenni a lelkednek és ezáltal Te is kapsz valamit, mert jól fog esni a mellkasodban a rezgés, h jót tettél.

2014. nov. 29. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!