A férjem a multhoz ragaszkodik mit tegyek?
Figyelt kérdés
A drága férjem minden évben kiveri a balhét h neki karácsonyra a szent asztalhoz káposzta leves hal kenyérrel turos guba makos guba es kalacsok mas nem mehet a szent asztalra ezeken kivul es arra hivatkozik ha az uknagyapjanak a baró urnak jó akkor nekem miért nem mit tegyek mert tavaly is kihagyta a vacsorát szent este.2014. nov. 18. 20:57
1/5 anonim válasza:
Neked ez a menü miért nem felel meg?
2/5 anonim válasza:
Nálunk szenteste csak mákos guba van, semmi más.
Karácsony napján van bővebb választék, de akkor sem nagyon sokféle.
3/5 anonim válasza:
Ha évente EGYSZER ragaszkodik egy hagyománygoz, akkor az NEKED miért baj? Aznap fözz azt, amit szeretne és akkor nincs semmiféle gond.
4/5 anonim válasza:
"mit tegyek mert tavaly is kihagyta a vacsorát szent este"
Fözd azt, amit kér. Ennyi a megoldás.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a Karácsony elég nagy ünnep ahhoz, hogy megfőzd azokat a dolgokat is, amiket Ő kér, ha arra nem vagy hajlandó, hogy csak ezek az ételek legyenek. Nem értem igazából mi a gond. Mindenki azt egyen, amit kíván és szeretne azon a napon. Jó étvágyat és Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!