Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 13 éves vagyok szerintetek...

13 éves vagyok szerintetek mit kérjek Karácsonyra?

Figyelt kérdés
Mit kérjek Karácsonyra?
2014. nov. 17. 17:34
1 2
 11/11 anonim válasza:

1. Ha szereted a szépség ápolást ( nem muszáj sminknek lenni) rengeteg olyan üzlet van ami rengeteg jó dologot tartalmaz. Itt van egy pár + honlap :)

[link]

[link]

[link]

Még ide kapcsolodik ez az oldal is, szintén tudsz rendelni (2 havonta) de lehet előfizetést is kérni :)

[link]

[link]

2. Könyv

Szerintem nagyon jó kis ajándék, persze ha szeretsz olvasni, és olyan témájú amit kedvelsz.

3. Ruhák

Megint csak egy szuper választék. Ha szereted a divatot akkor mindenképp jó választás, ha meg nem akarod hogy a szüleid válasszanak akkor kérhetsz utalványt is.

4. Mp3/telefon/laptop/táblagép vagy valami elektronikai cucc .

Sok mindenre lehet őket használni, és hosszú távra is tökéletes.

5. DVD-k

Filmek mindig jól jönnek. Itt a gyakorin is rengeteg filmekkel kapcsolatos kérdések ( és válaszok :) vannak ebben a témában. egy link rengeteg jó filmel .

[link]

6. Előfizetés egy újságra/magazinra

Vannak nagyon jó kis újságok amik a te korodhoz valók pl. Bravogirl,popcorn,bravo stb.

7. Társas

Ha van tesód vagy a családdal szeretsz játszani társasjátékot akkor mindenképpen jó ajándék. ( személyes kedvenc: a Monopoly, és az a jó hogy rengeteg változata van. :) De az activiti és a twister is szuper.

8. Berendezések a szobádba

Szerintem ez a leghasznosabb, én is ezt kérem karácsonyra. Az ikeába is rengeteg szoba dekor dolgok vannak, csúcs szuper képkeretektől elkezdve a babzsákon át a aranyos kis botorokig, szóval van választék. a smink asztal vagy egy órás tükör is nagyon jó ajándék szerintem.

9. Ékszerek

nagyon jó ha szereted az ékszereket. Választhatsz egy drágább arany ezüst nyakláncot, vagy szép bizsut, minegyik csodás . Itt tudsz nézelődni :D

[link]

Remélem tudtam segíteni, és tetszik valamelyik ötlet:)

ui.: Boldog Karácsonyt :)

2014. dec. 12. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!