Mikor kezdtek el karacsonyra vasarolgatni?
Figyelt kérdés
En mar nagyon varom,igy mar penteken elkezdtem a vasarlast!:) Anyukamnak vettem meg az egyik ajandekat. Es ti? Mikor kezdodik nalatok az orultek haza?:)2014. nov. 15. 18:07
1/5 anonim válasza:
lassan én is elkezdem:) de nincs ötletem h mit vegyek a szüleimnek :D
2/5 anonim válasza:
én tegnap rendeltem meg az első cuccokat :D de próbálom visszafogni magam, nem akarok mindent túl hamar beszerezni :D
16l
3/5 anonim válasza:
majd ha megles a kocsi műszakija, én is nekiállok. Addigra kiderül, mennyiből lehet gazdálkodni :) Amúgy ötleteim vannak, de nem akarok túl korán bevásárolni.. Hiszen akkor semmi érdekes nem maradna :D Az őrültekháza nálunk majd dec. közepén kezdődik :)
4/5 anonim válasza:
Én akkor kezdek el, ha "szembe jön" velem valami jó ötlet. Édesanyámnak például Augusztusban láttam meg a kiszemeltet (vele gyakran gondban szoktam lenni), de aztán csak Szeptember végén tudtam megvenni, mert sérült volt az üzletben található darab.
Általánosságban kijelenthető, hogy igyekszem mindent a leghamarabb megvenni (nem szeretek az ünnepi zsúfoltságban vásárolgatni), Karácsony előttre csak az általam készített apróbb dolgok maradnak ideális esetben.
5/5 anonim válasza:
Általában októberben kezdek karácsonyi cuccok után nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!