Hogyan lehet szépen megcsinálni a Karácsonyi levelet a "Jézuskának"?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én már tudom, hogy ugye nem létezik Jézuska, meg ilyenek, de az öcsém még nem és valahogy most kitaláltam hogy a levél, amiben leírjuk mit szeretnénk idén lehetne valahogy szebb, díszesebb, nm csak egy lap. Mit ajánlotok, mit rajzoljak rá vagy valami, ha nem olyan jó a kézügyességem, és nincs itthon sok minden?
12/L
2014. nov. 1. 14:37
1/9 anonim válasza:
Kedves Jézuska!
Egész évben jó voltam. Na jó, többnyire jó voltam. Illetve néha. Oké, beismerem, ritkán. Á, hagyjuk is, megveszem inkább magamnak.
2/9 A kérdező kommentje:
Légyszíves rendesen válaszoljatok!!!
2014. nov. 1. 14:54
4/9 A kérdező kommentje:
#3, köszi, én saját készítésűre gondoltam, de lehet, hogy mjad lemásolom az egyiket.
2014. nov. 1. 14:59
5/9 anonim válasza:
Írj díszes betűkkel és utánna szépen díszisd körbe a levelet :) Pl: Rajzolhatsz angyalt vagy esetleg egy szép karácsonyfát,ádventi koszorút. Számtalan szép ötlet van keresgélj a neten hátha kapsz valami ihletet. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, szép lett :) Mindenkinek köszi!
2014. nov. 1. 21:50
7/9 anonim válasza:
Megcsinálhatod gyertya alakúra a szöveget.
8/9 anonim válasza:
"Én már tudom, hogy ugye nem létezik Jézuska, meg ilyenek" Óvatosan az ilyen mondatokkal, mert akármilyen meglepő még nálad fiatalabbak is felnézegetnek erre az oldalra, akik még hisznek benne.
Jézuska igenis létezik!
9/9 A kérdező kommentje:
Igaz is, helyesbitenek nem irtam jol, sosem voltam jo a fogalmazasban. Szerintem nem letezik de barmi lehet :)
2014. nov. 2. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!