Hogy telik Nálatok december 24-e?
-hajnali 6-kor anyám felébreszt: "Hallod panírozd már be apáddal a húst" ezután elmegy dolgozni...
-8-9 körül felkelek, benyomom a gépet. majd kimegyek apám elkap hogy: "csinálni kell a halászlevet!"
ebből az lesz hogy a mosogató felett sírok, hogy szerény k_öcsögségemnek kell megint a hagymát pucolnia ...
-ezek után kiklopfolom illetve bepanírozom a húst*lö apám tévézik*
-"apa szét kell szedni a fát...! (erre természetesen süket) bevágom az előszobába neki a műfenyőt...
(megjegyzés: bátyáim ezalatt vígan döglenek az ágyban)
-aztán anyám hazajön próbálok enni, elzavar hogy még ne zabáljak :D
-délután a karácsonyfára való gyöngysorokkal verekedek
-a macska leeszi az égőket ( "Szofi takarodjáál!!" című hirdetésünket látták)
-keresztanyám este 5-kor betoppan
-7-ig főzünk
-fél 8-kor eszünk
-utána a beethovent/Kutyák és macskákat/reszkessetek betörőket vagy éppenséggel a star warst(jó nem :D) nézzük
-aztán anyám azt hiszi nem tudom miért settenkedett be, de rácseszett mert 10 éves korom óta nem hiszek lord jézusban v.v
-aztán a macskával kihúzatom a családnak szánt ajándékokat, ami 20 réteg újságpapírba, csomagolópapírba, cipősdobozba és mindenféle istennyilába van csomagolva, és röhögök rajta, hogy 30 percen keresztül bontogatják...majd jön a bátyámmal az esti pókerezés...amiből mindig az lesz hogy "kapd be te k_csög!" :D jó ennek a nagy része kicsit viccelve van de el lehet képzelni
Először 8-asnak írnám, hogy ha nem műfenyőjük lenne, sokkal jobb lenne a karácsonyi érzés, a fenyőfa illata már önmagában megadja a hangulatot.
Az utolsó válaszolónak pedig azt, hogy remélem, ha felnő, a karácsonyhoz is másképp fog hozzáállni, talán addigra több érzés fog kifejlődni benne - nem csak a karácsonnyal kapcsolatban, mert azt hiszem, máshoz sincsenek még elég érzései. Lelkileg éretlen.
eggel negy korul felkelek draga noverkem horkolasara, valamint arra hogy kishugom elkezd fogcsikkorgatni felettem. Hetig tevezek, utana mikor anyaek felkelnek le kell vinnem a kutyat. Amint felmentem a szuleim adjak az instrukciokat:
Anya megker hogy csinaljam meg a ludlabat, a keksztekercset es a kokuszgolyot utana porszivozzak ossze.
Apa pedig azt hiszi hogy en vagyok a csalad ugyeskeje es megker hogy hozzam be az erkelyrol a fat es rakjam ra a talpat.
Amig en ezeket csinalom a tesoim felebrednek.Noverem azzal indit hogy "miert porszivozol, nem latod hogy alszom?". Kishugom pedig a "mikor hoztad be a fat, es hogy sikerult felboritani?" kerdest intezi hozzam. Utana hugommal fel egyig playstationozunk, mikor berobog anya es adja ki noverem feladatait mint pl. vegye le a diszeket, pucoljon krumplit. Rogton azutan hogy ezeket elmondta neki felem fordul es megker hogy oltoztessem fel utana vigyem el a hugomat es a kutyat a to kore setalni (a kutyara telen kabatot adunk, mert rovid a szore). Kb egy fel oras hiszti utan kikerulunk a lakasbol, es hugom kezevel az egyik kutyaval a masik kezemben leindulunk a to kore. Mikor lent vagyunk hugom elkezd kerdezoskodni hogy mit kap tolem amire az altalanos valaszom a "nem mindegy? ugyis orulni fogsz neki".
mire hazaerunk noverem mar doglik,es mondom neki "vetkoztesd mar le hugit". Erre kapok egy "Takarodsz" megszolitast amire altalaban "en is szeretlek" a valaszom. Vegul o veszi gyamsagaba a kishugunkat, es mig ebedelni vannak en belepek skypera ahol barataim mar beszelgettek egy ideje. Delutan 2 korul noverem felrangat a gep elol mert hugit mar letette aludni es hogy menjek enni. Ezutan kovetkezik az hogy elmegyek enni utana eloveszem az SZJG 5-ot es olvasok egy orat, es azert csak egyet mert hugom maszik le a letran hogy unatkozik, es jatszani akar. Ez az a pillanat mikor noveremnek szolok hogy "hadd simsezzunk mar hugival". Erre engedni szokott de azzal a feltetellel hogy beken hagyjuk a nap tovabbi reszeben.
Delutan otkor anyu szol nekem es huginak hogy tekerjuk fel a szaloncukrot. Tortenetesen ez hugom kedvenc szorakozasa, pedig nem is tudja hogy kell :)
Miutan feltekertuk mindet anya noveremet keri hogy vigye ki a kutyat, engem meg arra ker hogy furdessem meg, mossam- es szaritsam is meg a hajat majd oltoztessem unneplobe hugit, ami egy igen nehez dolog, foleg azert mer rohadt hosszu haja van es utal fesulkodni.
Hatkor mindenki kesz a dolgaval, mindenki megfurdott diszithetjuk a fat. Amikor ez kesz van ajandekozas utana vacsora.
Kilenckor pizsibe oltozunk, es anyuek atjonnek a szobankba mert ott nezunk filmet. Noverem a sajat agyan, en fent a hugommal az emeletes agy tetejen anyak meg alattunk. Altalaban anyuek tizenegykor elfaradnak, atmennek a sajat szobajuka es utasitanak minket hogy aludjunk,keso van de mi a "meg egy film" felkialtassal berakjuk a Reszkessetek betorok 2-t. Hugi fel 12-kor elalszik, en negyed oraval utana fent mellette, mert lusta vagyok lemenni a helyemre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!