Mit kérjek karácsonyra? 12/L
Figyelt kérdés
Könyvet, ruhát már "felírtam a listára". Elektronikai kütyüket nem szeretnék kérni.
Kicsit magamról: hobbiaim: olvasás, rajzolás, lovaglás, zongorázás. Szeretem a divatot.
Minden értelmes választ előre is köszönök :)
2014. okt. 29. 11:51
1/12 anonim válasza:
Színház- vagy mozijegyet a családdal
Közös élményt, pl. cukrászda, állatkert, kirándulás...
2/12 anonim válasza:
háát én is 12 éves lány vagyok sokáig zongoráztam de szeretek rajzolni is én a helyedben valami különleges ceruza készletet kérnék vagy hasonlót vagy van ez a top-model tervezős könyvek vannak benne matricák papírok amik úgy néznek ki mintha anyagok lennének meg sablonok és szerintem nagyon kreatív [link] nagyon sok jó van csomó kategóriában: póló tervező.táncruha,estélyi,utcai viselet stb
3/12 anonim válasza:
Ne vedd támadásnak, de ha fogalmad sincs mit kérhetnél még, akkor miért erőlteted?:) A karácsony nem az ajándékokról szól, hanem a szeretetről. Mellesleg a szüleidnek is könnyebb lenne...
De hogy a kérdésre is válaszoljak, kérj valami szép ezüst/arany ékszert :)
5/12 anonim válasza:
Hát a lovagláshoz lovat, a zongorázáshoz meg zongorát.
7/12 anonim válasza:
Én is valamilyen szép ékszert kérnék.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Rajzszett:ecset, ceruza, vászon, radír stb.
Nem drága, de mégis klassz ajándék.
Valami ékszer, mondjuk egy lovas karkötő/nyaklánc.
10/12 anonim válasza:
Zongorához mondjuk, egy kotta füzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!