Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti milyen díszeket használtok...

Ti milyen díszeket használtok karácsonykor a házdíszítésnél?

Figyelt kérdés

-Mikor kezdtek el díszíteni?

-Mikkel díszítettek mit?

-házilag milyen díszek vannak?

2014. okt. 27. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Semmilyent. Nem követjük az amerikai divatot.

Adventkor teszünk az asztalra adventi koszorút, az ajtóra egy fenyőágakból összeállított diszt. Ezt elég a karácsonyvárás hangulatához.

2014. okt. 27. 16:53
 2/9 anonim válasza:
100%

Én már december elején, van, hogy november végén, olyan izgatott vagyok a Karácsony miatt. :D

Boákat, műfenyő ágakat teszünk fel, kis harangot az ajtóra, meg a fényekért is rajongok, azokért a soros izzókért. :D

2014. okt. 27. 17:02
 3/9 anonim válasza:
Decemberben,mindeféle karácsony műanyag lapos figura,égők.
2014. okt. 27. 17:02
 4/9 anonim válasza:
0%
Hát persze,hogy húsvétit.
2014. okt. 27. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem díszítem a házat, ahhoz nem hiszem, hogy lenne elég pénzem, egy 200 lakásos panelben lakunk :D

De amúgy a lakást sem szoktam nagyon díszíteni. A konyhaablakba akasztok egy papírdíszt (hópelyhek, én csináltam), a gyerekszoba ablakba meg ablakmatricát ragasztok (szintén hópelyhek, ezüst színű, 50 forint volt a 10 darab, mert nyár közepén kiárusításon vettem). Ezen túl pedig van az asztalon Ádventi koszorú. Ezeket az első adventi vasárnapon szoktam kirakni és 24.től a karácsonyfa. A koszorút minden évben én készítem, a karácsonyfán is vannak saját készítésű díszek (régi, gyerekkori díszek, horgolt harangok, csillagok, angyalkák, kukoricacsuhé angyalkák, mézeskalács díszek, szaloncukrok)

2014. okt. 27. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

December elején

Én díszíteném előbb is, de a párom nem hagyja :D

Lakásban lakunk, szóval csak belülről díszítünk

Izzósorok az ablakra, szobában boák, kis karácsonyi csecsebecsék, hógömb, mécsestartók, karácsonyi asztaldíszek

2014. okt. 28. 08:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Én már november közepén neki kezdek mikor állandósul a hó (Németo.) Az ablakokba fényfüzéreket teszek, meg karácsonyi matricákat. Az ajtók köré girlandot gömbökkel, a bejárati ajtóra tél hangulatú kopogtatót, a gyerekszoba ajtóra karácsonyi matricát. A polcokon karácsonyi figurák (angyalkák, hóember, szarvas) csücsülnek, illetve karácsonyi mécsesek. Az asztalon pedig az elmaradhatatlan adventi koszorú. A fürdőben a tükörre is ragasztok hópelyhes matricákat. A nappaliban a falon mézeskalácsfüzér lóg (filcből varrott, nem az ehető :) ). Az erkélyen a korláton meg szintén égő sor van "feltekerve". Én nagyon szeretem a karácsonyt.

Házilag a sólisztgyurmát használtuk eddig a kisfiammal, idén a szódabikarbónásat szeretném kipróbálni. Meg találtam most egy olyan ötletet, hogy a hiányos puzzle-ból fehérre festettek egy párat és hópelyhet csináltak belőle. Idén azt is kipróbáljuk :D

2014. okt. 28. 10:28
 8/9 anonim ***** válasza:
December elején szoktunk díszíteni, kívülről az utcára néző ablakokat és a cserepeket alá egy sor égőt teszünk, valamint a lépcsőfokokra cserepes-fenyőágas díszeket. A ház belsejét minden éven másfélékkel dekoráljuk, idén még nem tudom, mi lesz a nyerő. :)
2014. okt. 28. 17:00
 9/9 anonim válasza:
Én is ritkán bírom decemberig, ilyenkor már javában nézem az inspirációkat neten. Sok mindent ennek ellenére nem szoktam. Ajtón szint mindig van valamilyen dísz (most még őszi), oda készítek valamit, és koszorút is fog gyártani az asztalra. Itt benn karácsonyi potpourri van, meg sokszor égnek a gyertyák. Esetleg vázába szoktam tenni fenyőágakat, és azokra aggatok díszeket.
2014. nov. 9. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!