Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » SOS, csőszerelő karácsonykor?

SOS, csőszerelő karácsonykor?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg ha leírod hol élsz, akkor tudhat valaki adni tippet.

Mi történt ami olyan sürgős? Elrepedt egy fűtéscső?

2012. dec. 24. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Leírhatnád valóban merre laksz, mi történt mert nem tudni mi mennyire sürgős. Ha csőtörés van de a vízóra előtt történt a gond akkor a vízmű ügyeletet kell hívni akkor kijönnek ha a vízóra előtti részen történt a baj. De ha nálatok bent a lakásba, hát nem tudom ki menne ki oda :S

Nálunk is volt egyszer csőtörés, az egyik vízvezeték cső szállt el a fürdőszobában pont karácsonykor senki nem jött ki, fürödni is a nagyszüleimnél fürödtünk én meg a barátnőmnél, egyedül a konyhába meg a wc-be volt vizünk.

Szerintem még nagyon a két ünnep közt sem fogsz találni, vagy több pénzért mennek ki, vagy egy olyan megy ki aki baromira ért hozzá, és csak jobban tönkrevágja hogy pár nap múlva visszahívd. Hát nem tudom, keresd az ismerőseid körül csak akad valaki aki ért hozzá, és megtudja oldani:S

2012. dec. 24. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem egészen így van,ahogy fentebb írták.

Én pl.szerelő vagyok és 24-25.-én ügyeletet tartok(vízszerelés és dugulás elh.)Valamint nincs "ünnepi"felár.

2012. dec. 25. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!