Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyra páromnak mit...

Karácsonyra páromnak mit vehetnék ami az autójával kapcsolatos?

Figyelt kérdés
Pàrommal lassan 3 ève vagyunk együtt, õ 27/F èn 22/N. Ladàja van amit nagyon szeret. A keret kb 5000 ft lenne. Kabalàról szó sem lehet, valami komolyabbra gondoltam. Autó illatosítója van. Mûszerfalàpolót is kapott màr tõlem. Említette az ülèshuzatot, de nem tudom hogy az milyen àrban mozog, illetve ha nem ezt akkor egyèb ötlet?!
2014. okt. 23. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Telefonhoz töltő esetleg?
2014. okt. 23. 20:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Autóba?
2014. okt. 23. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Igen, keress rá: "autós töltő"
2014. okt. 23. 20:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó ajàndèk ötlet. :) Sosem lehet tudni hogy mikor veszi hasznàt. :)
2014. okt. 23. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Igazán nincs mit, reméljük örülni fog neki. Vásárláskor figyelj rá, hogy a dugója megfelelő legyen a telefonjához. Tegnap pont a Lidl-es újságban láttam, hogy jövő héttől ott is lesz ilyen töltő, érdemes ránézni :)
2014. okt. 23. 20:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Minden kèppen megfogom nèzni. :) Megkèrdezhetem azèrt hogy milyen àrban làttad? Màs ötletet is szívesen fogadok. :)
2014. okt. 23. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
a sima üléshuzatot (4db) legutóbb 6E körül láttam a tescoba a fűthetős (1db) az is 7E körül van. amúgy muszáj pont autós cuccot venned? nem lenne jobb vmi más? parfüm, pulóver vagy ilyenek?!
2014. okt. 24. 08:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen töltős cucc kb. 2-3E ft. de telefonboltba több mint 5E.
2014. okt. 24. 08:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem fontos hogy autós dolog legyen. Lényegében bárminek örül, de parfümöt mostanában kapott tesómtól kettőt is. Pulcsi az mondjuk nem rossz ötlet, de az is van neki, nem szenved belőle hiányt. Ezen kívül még örül akár egy adidas foci labdának is, illetve bárminek ami liverpoolos és hasznavehető. Én már gondolkoztam ágynemű garnitúrán, vagy csak ágynemű huzaton, néztem neten, nyolc és tízezer ft körül mozog+postaköltség. :/ Mondjuk közeleg a szülinapja is, mikulás napján, így még arra is ki kéne találnom vmit. Akár adhattok erre is ötleteket. :) Nagyon megköszönném.
2014. okt. 24. 11:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
akkor mit szólnál egy liverpool-os sálhoz és sapkához? így télhez közeledve még hasznát is venné. :)
2014. okt. 24. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!