Szerintetek fehér karácsony lesz végre?
Figyelt kérdés
Nagyon remélem, hogy az lesz :)2014. aug. 30. 12:26
1/3 anonim válasza:
jó lenne :)
Eddig kint lakta Bp külvárosában egész életemben, ahol gyönyörű volt, ha havazott, és amikor a belvárosban már fel is száradt a járda, kint nálunk akkor is volt még hó
Most bent lakom másfél éve a belvárosban, és bár nem is igen volt tavaly télen hó sem, de itt akkor is csak latyak meg sár van, ha havazik. Nagyon jóó lenne végre egy igazi fehér karácsony, vastag, ropogós hótakaróval :)
2/3 anonim válasza:
Nagyon jó lenne :)
De sajnos az időjárást elnézve, meg az előző éveket, erősen kétlem.. :( Utoljára talán akkor volt nálunk hó karácsonykor, mikor 25-én jöttünk haza a kislányommal a kórházból.. Azon az éven ( 2010), erre nagy hó volt, de akkor csak a kórházból figyeltem :D
Ő szereti, én szeretném karácsonykor, de hogy lesz-e??? Remélem :D
3/3 Polipeter válasza:
remélem, én nagyon örülnék!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!