Szóval megint nem lesz fehér karácsony!?
Pont karácsonyra jön a meleg, süt majd a nap. Hihetetlen. hogy ebben az országban sosincs hó karácsonykor, főleg itt Észak-keleten... Még csak nem is borongós az idő, hogy legalább hasonlítana az időjárás egy kicsit a havas időhöz nem... Nem is emlékszem mikor volt hó itt karácsonykor. Mintha direkt kerülné az időjárás a karácsonyt.
Máshol meg hó van. Emberemlékezetek óra nem esett hó pl a közel keleten, Izraelben, vagy Kairóban (Egyiptomban).
Ebben az országban sosincs olyan idő amilyen kéne. Decemberben hó meg karácsonykor, amikor nyáron szárazság van nem jön az eső, amikor áradás van jön az eső még jobban. Amikor kéne a földekre az eső nem jön, amikor nem kéne akkor jön.
Ti hogy vagytok a fehér karácsonnyal? Mikor volt nálatok az?
Én is nagyon szerettem volna, ha fehér lesz.. Sajnos, az már nem lesz.. :( Fel kellene cserélni a húsvéttal, akkor nagyobb lenne az esélye :D
Amúgy 3 éve, 20-án szültem, akkor nagy hó volt ( bár lehet, h. karácsonyra elolvadt). Néhány évvel előtte is karácsony előtt fehér volt minden, de 21-én elolvadt a hó nagy része... :(
"Nem is emlékszem mikor volt hó itt karácsonykor."
Emlékszem, pár évvel ezelőtt karácsonykor konkrétan zivatar volt. Ömlött az eső, dörgött, villámlott, mint nyáron szokott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!