Gáz ha ezt veszem apának karácsonyra?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy sorsjegyeket veszek neki..mi a vélemyénetek eről?2014. aug. 22. 16:17
1/9 anonim válasza:
Kicsit szokatlan de az a lényeg hogy te adod neki nem az hogy mit.
2/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? 18 éven aluliaknak nem adnak sorsjegyet (sem). Én nem furcsállom, jó ötlet, akár nyer, akár nem.
3/9 A kérdező kommentje:
13 vagyok de megvetetm egy felnőttel:
2014. aug. 22. 19:35
4/9 anonim válasza:
Hol van még karácsony!?:O
Addig ezerszer meggondolhatod magad...
Szerintem azt vegyél neki, amit szeretne, de nincs neki, vagy amit nagyon szeret, de kevés van belőle neki (például: ing, nyakkendő....stb.).
5/9 anonim válasza:
Nekem nem igazan tetszik, jo az jo ha nyer tenyleg,.de amugy meg annyira semmit mondo, na meg a szeremcsejatekot bele vinni ilyen unnepbe megont fura, vegulis te tudod de max szulinapra orulnek neki :)inkabb csinaltass neki szemelyre szolot vagyami az erdeklodesi korehez tarzozik targyat vegyel
6/9 anonim válasza:
Ha nem nyer, akkor nem kapott semmit. Azért a pénzért vehetnél valamit, ami tényleg ajándék. Persze más a helyzet, ha apukád imádja a sorsjegyeket, és ő is gyakran vesz magának. Akkor biztos örülne neki, akkor is ha nem nyer.
8/9 anonim válasza:
Ha esetleg nem lenne köztudott, sorsjegyet adni gáz. Sokkal-sokkal gázabb, mint pénzt adni, mert egyrészt a fantázia teljes hiányára utal, másrészt ha nem nyer, nem kapott semmit se, de ha nyer is, aminek nagyon kicsi a valószínűsége, szerencsejátékra kényszeríted gyakorlatilag, ami megint csak gáz.
9/9 anonim válasza:
Én szülinapomra kaptam egyik évben sorsjegyet a húgomtól. 2000 Ft értékben és 5000 Ft-ot nyertem vele. Jó ötlet volt mert nálunk az a szabály hogy nem nagyon veszünk semmit. Ez pedig olyan kaptam is meg nem is vett is valamit meg nem is - és jól sült -el. Főleg ha nyer az ember. Ha nem akkor sajna ott a rossz szájíz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!