Mennyire várjátok már a karácsonyt? Én már nagyon:D
Figyelt kérdés
Elegem van ebből a fülledt, meleg nyárból már. Annyira jó lenne, ha már jönne a halloween, aztán meg a karácsony. Ti mivel készültök, hogyan dekoráljátok majd a házat, a fa milyen lesz?:)
Csak karácsony fanatikusok válaszoljanak, az "úristen még nyár van" típusú hozzászólások nem szükségesek:D
2014. júl. 22. 22:04
11/15 [emese] válasza:
Én is nagyon várom már. Mindig hónapokkal karácsony előtt elkezdek készülődni, ajándékokat kitalálni...stb.
12/15 mi a fene válasza:
Unatkozol,édes, élvezd a nyarat ! A halloven egy amerikai baromság !
13/15 anonim válasza:
Ahogy a hozzászólásod is, kedves utolsó? Az ilyenek lőnék már le amgukat, a pecsbe :D
14/15 anonim válasza:
Én már egy pár éve azon gondolkozom, hogy a családdal olyan helyre kellene menni, ahol hó is van karácsonykor. Gyerekkoromban még minden karácsonykor volt csillogós, ropogós hó és igazi tél, szánkózással, meghitt otthoni összebújással.. Az utóbbi években nekem nem karácsony a karácsony.. Fekete, szürke, hol esős, hol napsütéses, semmi ünnepi, inkább az elmúlás gondolatát érzem, ha kinézek az ablakon és látom a kopár fákat. Én olyan képeslapos, amerikai filmes karácsonyra vágyok hóeséssel, hóembert építő, szánkózó gyerekekkel. Nekem e nélkül nem karácsony a karácsony.
15/15 anonim válasza:
A kerdes tavaly ilyenkor irodott...Hat en most varoom mar nagyoooon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!