Ti mit kértek karácsonyra?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 20:34
11/32 anonim válasza:
Nálunk a család nem ajándékoz egymásnak, leszoktunk róla.. Ne az ajándékról illetve annak értékéről, hasznosságáról szóljon. A gyerekek (két-három évesek) kapnak apróságokat, mi felnőttek pedig éneklünk meg ilyenek. REngeteg karácsonyi dalocska van.. Hát ennyi!
12/32 anonim válasza:
Én minden évbe írok kívánságlistát.
Nemcsak karácsonyra, hanem egész évben "frissítgetem"
Ezen általában apróságok szerepelnek aminek örülnék. (hobbi alapanyagok, bizsuk, ilyesmik)
Igazából nem is azért, hogy ilyet AKAROK, hanem azért, hogy ha valamely családtagomnak semmi, de semmi ötlete sincs, akkor innen lehet válogatni. :)
16/32 anonim válasza:
zoknit, telefont, kevesebb cseszegetést LOL
17/32 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani mindenkinek, hogy nem kérek semmit. Nekem ez nem erről szól. Maximum egy jelképes kis ajándékot adunk egymásnak.
19/32 anonim válasza:
Fegyverszünetet az egész világon, az éhezőknek teli tányért, jaaa és békés boldog karácsonyt!
20/32 anonim válasza:
Többek között egy naptárat neked!:D Egyébként ami a közeljövőben betervezhető az a alaptop és a memóriakártya,de nincs pénz,úgyhogy a laptopravalót magamnak kell összeszedni,meg még ezenkívül van még egy párszázezer forintos tervem,amihez szintén a diákmunka kell:D De egyébként a legutóbbi karácsonynál is voltak ilyen gondjaim hogy apámék azzal nyaggattak hogy mit vegyenek mer nem akarnak hülyeséget:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!