Egy olyan anyukának, akinek semmi hobbija nincs, mit lehetne ajándékozni?
Tudom, kicsit korai, de szeretem már jó előre összeírni, mit fogok majd fél év múlva ajándékozni.
Anyukám nehéz eset, mert nincs semmi hobbija, amikor itthon van, a ház körül sürög-forog, takarít, kertészkedik, de ezekkel kapcsolatban nem szeretnék ajándékozni, inkább valami szépet, de négis hasznosat. Sajnos az ékszerek, sminkek kilőve, mert egyiket sem viseli, ruhák terén is nagyon válogatós.
Idáig ami eszembe jutott, az a szappanöntés. Szappant mindenki használ, és szép formába öntöm, extra hozzávalókat rakok bele, hogy mutatós legyen. Ezen kívül még mit lehetne?
Színházjegy hogy egy kicsit kikapcsolódjon.
Masszázsjegy a pihenésért.
Vidd el fodrászhoz, kozmetikushoz.
ha kertészkedik, meg sürög forog, és a szappan is eszedbe jutott, akkor szerintem ne állj itt meg:
Na itt a takarító szertől a szappanon át a testápolóig lehet válogatni. Összeállíthatsz egy csinos ajándékcsomagot belőlük.
(én karácsonyra csináltattam anyumnak ilyeneket, mert ő meg az allergiái miatt volt nehéz eset, hogy mit vegyek neki, időm meg sajna nem volt, hogy magam főzzem őket. De így is nagyon örült neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!