Teacsomag, mint ajándék? Szerintetek jó választás lenne egy anyukának?
Nagyon le vagyok égve anyagilag, nővéremnek hál'istennek már 1,5 hónapja megrendeltem egy parfümöt karácsonyra, így már csak a szüleimnek kell valamit venni.
Arra gondoltam, hogy veszek anyukámnak egy naturlandos teacsomagot. A rossmannba pont akciós lesz a héten, és a naturland teák elég jók. Szereti a teákat, főleg télen, így biztosan elfogyna.
Az utóbbi években általában könyvet (erre most nincs pénzem), gyertyát, füstölőt, párologtatót, egyéb ilyen illatosító dolgot vagy angyalkás motívumokat kapott, mert ezeket szereti. Ezekből viszont már rengeteg van, mert másoktól is ilyet kap, így ilyesmit idén nem szeretnék venni.
Ilyen a teacsomag:
Szerintetek milyen ajándék lenne? Jó választás, vagy keressek mást?
Teljesen tökéletes, ha még esetleg marad egy kis pénzed egy ilyesmit is vehetsz hozzá
Köszönöm! :)
Egy ilyen teatartó doboz nagyon jó ötlet. Nem is jutott eszembe, pedig a múltkor láttam egy barkácsboltban sima tölgyfából készült natúr dobozokat, volt teatartós is. Arra akár én magam is készíthetek díszítést, így biztosan egyedi lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!