Masnak is faj a karacsony elmulasa?
Figyelt kérdés
Tudom, sokan utaljak a karacsonyt es ez a kerdes most nem azokhoz szol. Szoval en imadom es egy oka van annak, hogy annyira nem varom, az, hogy mikor vege lesz konkretan depresszios leszek, hogy elmult. Ugy szeretem a keszulodest, a hangulatot, a karacsonyi vacsit, a diszeket, a karacsonyi filmeket es meg sorolhatnam...es tok vicces de iszonyat szomoru vagyok, ha vege lesz:( mas is van ezzel igy? 15L2013. dec. 29. 13:38
1/7 anonim válasza:
Igen, én. Bár depressziós nem leszek, de olyan üresek az utána lévő napok. Imádom a decembert, a várakozás időszakát, a készülődést, hogy örülnek-e az ajándékoknak, szeretem az ezerszer hallott karácsonyi számokat, a karácsonyi filmeket. 36/N
2/7 anonim válasza:
Igen :D Pedig én utálom ( mármint az előtte lévő kapkodást, idegeskedést..) Párom holnap már dolgozik, 18-tól itthon volt velünk. A 3 éves kislányomat elvittük kisvasutazni Győrbe, sétáltunk, stb... Néztünk együtt filmet, bontogattuk a kicsivel az ajándékokat, együtt voltunk. Bár így is volt kis vita, mégis szép volt az a pár nap... Sajnálom, hogy elmúlt. A karácsonyfa is meghitt hangulatot áraszt, stb...
26/N
3/7 A kérdező kommentje:
Igen..Raadasul az idei karacsony nem ugy alakult, ahogy elterveztem es nem hasznaltam ki elegge. Bar en meg mostis berakom a karacsonyi filmeket igy ketunnep kozott:D
Es mar most varom a kovetkezo karacsonyt:)
2013. dec. 29. 14:01
4/7 anonim válasza:
A Karácsonyt szerintem senki sem használja ki eléggé. De ne csüggedj. Mindennap egy karácsony, ha azokkal töltöd, akiket szeretsz. Nem kell ahhoz fenyőfa, vagy ablak díszek, hogy örömet okozzanak neked, vagy ami fontosabb, hogy te örömet okozz. Ha akarod mindennap karácsony lehet az életedben, mert a karácsony szelleme benned van és körülötted, mindenben. Ne félj az elmúlástól, ne tekints minden eseményt végpontnak, mert ezek nem végpontok, hanem részei egy hatalmas egésznek, aminek sohasem lesz vége. Nem kell ahhoz a karácsony, hogy megmond a szeretteidnek, hogy szereted őket vagy örömet okozz nekik.
5/7 anonim válasza:
Rajtad múlik, hogy hogy fogod fel az eseményeket, de nem kell ahhoz karácsonynak lenni, hogy szeress. Élvezd az életet, azokkal, akiket szeretsz, és keress barátokat. Minden nap egy hatalmas ajándék az élettől, ha odafigyelsz a szeretetre és a szépségre.
6/7 anonim válasza:
De ha nagyon fáj, gondolj arra, hogy jön a tavasz, a húsvét, a nyár, strand, biciklizés, kirándulás, jön a jó idő, aztán meg az ősz, a és megint itt a karácsony. Ne légy szomorú. Még hó nem is esett :D És még annak is kell jönnie. Valószínűleg lesz januárban vagy februárban..... Egyre hosszabbodnak a nappalok, jön a nyár (bár a kánikulát nem várom) :D. De azt tanácsolom neked, hogy a jelen a fontos. Annak kell örülni, ami van. Ne várd a jövőbeli eseményeket, mert akkor csak jobban fog fájni az elmúlásuk. Élvezd a jelent és ha eljutunk oda, hogy az lesz a jelen, akkor élvezd ki. :D
7/7 anonim válasza:
Normális ha fáj az elmúlása. Ez nem csak gyerekeket, hanem kamaszokat és felnőtteket is megvisel egy kicsit lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!