Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok. Az osztálytársaim már karácsony előtt arról beszélgettek, hogy ki milyen csúcsmodern telefont, meg tévét, számítógépes játékot fog kapni. Szerintem karácsonykor nem ilyen ajándékokat kellene... hanem pl. könyvek társasjátékok stb.. Én ilyeneket kérek inkább mint telefon. Az már van, ahogy nekkik is. Ők persze SEMMIT! Még egy rajzot sem adnak a szüleiknek. Nem tudják, hogy adni jó dolog.....

Van ebben valami, vagy én gondolom rosszul??

2013. dec. 26. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Neked már megvan a "csúcsmodern" telefonod. Neked az álmaid között olyan dolgok a fontosak, melyek az anyagi jólétben hiányoznak! Meghitt beszélgetés, társaság szeretet és béke! Ezen nem csodálkozunk, de te se csodálkozz azon, hogy ők olyasmire vágynak, amit ők nem érhetnek el!
2013. dec. 26. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Te gondolod jól. Az első egy ostoba, elkényeztetett valaki.
2013. dec. 26. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem csak nekem, de a szótárnak sincs fogalma róla, Kukutyinzebegényben biztosan ősidők óta használt szó, de mi asztat meg nem tanultuk, meg a bibliában (Károli Gáspár) még nem használta.
2013. dec. 28. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs! Ezt nem ide szántam!
2013. dec. 28. 09:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom kinek van igaza..

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nekem olyan furcsa, hogy néha már egyeseknek a karácsony csak az új gta-val vagy ifon-nal egyenlő. Nem is érdekli őket semmi más.

2013. dec. 29. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!