Legjobb karácsonyi ajándék karácsonyra?
A karácsonyi hangulat!
Komolyan.
Mikor jól be van fűtve, sül valami finom illatú sütemény, kész a vacsi, családi kör, borozgatás, jó ételek, meleg, fények, díszek, boldogság. Idén érdeklődés hiányában elmarad...
Számomra is a hangulat a legjobb. Én szeretem azt is, ha mindenkinek van a fa alatt valami apróság, a hangulatba nekem a fa alá mászás és keresgélés is beletartozik. :) Nálunk mindig a földön van a fa, 24-én a nagyszüleimmel és az unokatesókkal ünneplünk együtt, 10-en mindig vagyunk alsó hangon, ilyenkor születnek a legjobb karácsonyi képek (pucsítva a fa alatt :D).
Aztán imádom a karácsonyi vacsorát, a halászlevet, a mákosgubát, rétest, bejglit, stb. Közben nagy beszélgetéseket, nevetéseket, borozás az ünnepi teríték mellett. Számomra ez az élmény "elcserélhetetlen" és felbecsülhetetlen, alig várom idén is. :)
Szerintem mindenki értette a kérdésed lényegét, de az első válaszoló megadta a legjobb választ és ott elindult egy eszmecsere.
Valóban az a legjobb, hogy együtt van a család, már ahol jó a családi kapcsolat.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, számomra idén a legjobb ajándék az volt, hogy elutaztunk kettesben a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!