Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak szerintem bunkó dolog...

Csak szerintem bunkó dolog úgy beállítani Karácsonyra a 4,5 éves keresztlányodhoz, hogy nem viszel még egy db szaloncukrot sem? Én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés
Hugom megölt volna, ha nem lehet a lányom keresztanyja, tegnap jöttek, anyáméknak hoztak ajándékot, de a kislányomnak semmit. Nem azt mondom, hogy költsenek rá ezreket, de egy szelet csokit csak illett volna hozniuk.
2013. dec. 23. 08:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pedig a kereszt-szülőség felvállalása a régmúlt időkben azt jelentette, hogy bármi is történjék az évek során a szülőkkel, a kereszt-szülő ott, akkor esküszik, hogy az árván maradt kereszt-gyermekét sajátjaként fogja felnevelni!

Persze, ne történjen semmi a szülőkkel, de aki vállalja a keresztszülő szerepét, nem ártana, ha legalább ilyenkor eszébe jutna a kereszt-gyermeke.

2013. dec. 23. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Én néhány évvel ezelőttig kaptam apróságot keresztanyámtól :) A kislányomnak ( bár nincs megkeresztelve), fiatalabb bátyámat neveztük ki keresztapának.. szülés előtt bevásárolt neki alaposan :) Azóta viszont ( főleg tavaly) még mikulásra is elfelejtett csokit hozni. Mondta, hogy hozza a csomagot, majd karácsony előtt pár nappal sikerült ideérnie vele. Viszont idén húsvétra sem kapott semmit. Megint mondta tesóm, hogy jön, hozz, de még nem ért ide, ( ahányszor rákérdeztem, ez volt a válasz: van, csak nincs időm odaugrani). Érdekes, mert naponta többször ment el előttünk.. Viszont töltőt kért kölcsön, azért már aznap délután idejött. :/ Na, mindegy... Most karácsonyra viszont kap tőle egy könyvet :) Én rendeltem :D
2013. dec. 23. 17:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Tavaly előtt volt, hogy jöttek karácsonyra, mondták, hogy nem készült el még az ajándéke, de majd hozzák. Még nem ért ide :D
2013. dec. 24. 08:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát ez elég kiakasztó. Főleg hogy, ha jól értem, kvázi kikövetelte a keresztanyaságot. Én lehet, szembesíteném vele négyszemközt, hogy ne haragudjon, de nem viselkedik keresztanyához illően, ha már annyira akarta ezt a "posztot", akkor törődjön a kicsivel...
2013. dec. 24. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!