Hogyan ne legyek magányos Szenteste?
A napom az általában jó szokott lenni, de mivel nagyszüleimmel élek, úgy néz ki a 24-e, hogy este 5 órakor eszünk, aztán ajándékozás, és ők 8-kor már ágyban is vannak, így egyedül maradok.
Mindig irigykedve nézem azokat, akiknél ott a nagy család, és szép a karácsony estéjük, nekem mindig nagyon rossz. Már ezért nem is várom a karácsonyt :(
19/L
Talán a struccpolitika beválik. Keress olyan csatornát a tv-ben, ahol nem karácsonyoznak, hanem a megszokott hétköznapi műsorok, filmek mennek. Akár sorozatos csatornát, akár ismeretterjesztőt. Így nem a szentestét és a karácsonyt fogja mindenki az arcodba nyomni egész este.
Viszont szerintem ide ne gyere fel, mert gondolom tele lesz az oldal "mit kaptál?", milyen volt a szentestéd?" kérdésekkel.:):(
Nincsenek szüleim sajnos. Imádom karácsonyt, csak sajnos nem olyan, mint amilyennek a tökéletes karácsonyt látom.
Ajándékot is szoktam kapni, és sok finomság is van ilyenkor, mert bár a nagyszüleim nevelnek, de átlagon felül élünk.
Csak nincs rokonunk, és korán lefekszenek, és az éjféli miséig tartó pár órán érzem, hogy egyedül vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!