Szerintetek jó ez így ajándéknak?
Nem bolti kész ajándékkosár, hanem saját magam összeállított és nem kosár, hanem szatyor :) Lenne benne datolya, füge, meg ilyen aszalt cuccok, cikória kávé, vagy rendes kávé, pár csoki, bor, esetleg még 1-1 kaparós sorsjegy? :))
anyósjelöltnek, sógornő jelöltnek, esetleg még a páromnak jó lenne?
Sztem jó, én örülnék neki.
Mi is adunk-kapunk aszalt gyümölcsöket, sorsjegyet ;-)
én is tárgyon gondolkoztam, de annyi csecse-becse van a házban. Tavaly kaptak egy szép gyertyát, biztos tudjátok milyen, hogy pohárban van benne, mindenféle gyöngyökkel. Na azt eltették a szekrény mélyére, mert azóta sem láttam :D
Ezért gondoltam ilyenekre, mert ezt megeszik aztán jól van, nem díszeleg egy szobában és évente kétszer ránéznek, amikor törölgetni kell :))
Alapvetően nem rossz ötlet, de azért jobb valami olyat is adni, ami maradandó és el lehet rakni. Értelmetlen csecsebecsét inkább ne adj, annak tényleg semmi haszna, de mondjuk tehetnéd ezt valami tálkába, azt biztos tudják később is használni.
Párod mentalitását nem ismerem, de neki azért valami személyesebbet is adj, én azért kicsit zokon venném, ha ennyit nem érdemlek, hogy valami kicsit egyénibbet, személyre szabottabbat kapjak, csak a sablon ajándékot. Persze nem reklamálnék, de valahol így gondolnám. :D
A sorsjegy viszont tetszik, holnap vajon még nyitva lesznek a lottózók? :D
nagyon örültek neki, az anyósjelöltem még sose volt velem ilyen kedves, mint az ajándék után :)))
saját készítésű mogyorós likőr is volt a csomagban, nagy sikere volt! :P
A barátom pedig kapott mást is, de nem nagy dolog, de titok :)))
A sorsjeggyel csak apósjelöltnek volt szerencséje, nyert 500 ft-ot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!