FIÚK! Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Figyelt kérdés
Szóval van egy nagyon jó barátom, aki fiú. (15 éves) Osztálytársam is egyébként.:) Olyan laza, de nem "pávás" stílusa van. Megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmi drágább ajándékot, csak valami apróságot, mert a Karácsonynak nem ez a lényege.
Egy nyakláncra vagy bőrkarkötőre gondoltam (linkeljetek párat mi nektek tetszene, köszi) - és arra, hogy karáncsony előtti utolsó nap a suliban, egy kis levélbe belerakom, és beleteszem a táskájába nap végén.. és mikor hazaér, csak akkor fogja látni.. :) Mit gondoltok?
2013. dec. 5. 21:42
1/4 anonim válasza:
Nem örülnék neki, mert eleve nem vagyok ékszer rajongó és amúgy is közhely.
2/4 anonim válasza:
Nemhogy örülnél, hogy kapsz valamit te gyökér. Még válogatsz is?
4/4 Kim Bo Mao válasza:
A legtöbb fiú nem szereti az ékszereket, de ha már ékszer, sztem karkötő legyen, mert az inkább baráti, a nyaklánc olyan leláncolós üzenetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!