Pasik ti örülnétek ilyen karácsonyi ajándéknak, lányok ti adnátok ezt ajándékba?
Piacon szoktunk látni mikulás lányos sexi fehérnemű szettet.
Olyan elbohóckodva szoktam kérdezni páromat hogy vegyek-e olyat, ő mosolyogva igennel válaszol.
Arra gondoltam hogy a arfüm mellé amit ő választott vennék egy ilyet és szent este miután a család lelép ebbe várnám a hálóba.
Fiuk ti örülnétek ennek mint kimondott karácsonyi ajándéknak?
Meg hogy lenne jobb ha nem is sejti vagy a szett egy darabját csomagoljam az ajándék mellé?
:D szerintem ennek minden férfi örülne. :D
legalább is a férjem tuti örülne neki.
persze király lenne,biztos örülne.
Pl miután elmentek a szüleid mond meg gyors be kell szaladnod fürdőbe addig várjon rád,aztán átöltözöl belibegsz,befújod a nyakát a parfümmel aztán többit a fantáziádra bízom:)
Szerintem ne csomagold külön a szett darabjait:)
Köszönöm, hát remélem tényleg fog neki örülni. :)
A becsomagolásra azért is gondoltam, mert eddig szinte minden karácsonykor még az előtt lefeküdt aludni, hogy a család elment volna, és ezért gondoltam rá hogy a szett részét képező mikulás sapit becsomagolnám hozzá, mert megmondom őszintén lehangol ha ébresztgetnem kell. :)
De lehet hogy kihagyom a csomagolást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!