Lányok (elsősorban 20-21 éves korosztályból), ti minek örülnétek karácsonyi ajándéknak?
Kisállatot csak akkor adj neki, ha biztosan vágyik rá. 10-15 év felelősségvállalás jár egy ilyennel, költségek, stb., úgyhogy jól gondold át.
Valami jó könyv esetleg, szaunabérlet, masszázskupon, de ha mindenképp pulcsi, akkor marhajó kötött pulcsikat lehet találni a butikokban, 10ezerből 3-4-5 pulcsi is kijöhet. Nincs valami hobbija a lánynak, érdeklődési köre? Mit csinál szabadidejében? Mit szeret?
Esetleg nézz körbe itt: [link]
Vagy ha van laptopja, biztos jól jönne neki egy laptoptartó asztalka, vagy vannak USB-re csatlakoztatható ötletes cuccok, pl. bögremelegítő, vagy esetleg egy kényelmes babzsákfotel :)
Ha szőrmés pulcsira vágyik, a vaterán nézz körbe, 7ezertől már lehet onnan rendelni.
könyv szerintem is jó ötlet.
amit én szoktam javasolni, bár nem tudom, milyen értékben gondolkodsz, az a Thomas Sabo karkötő, én is azt kaptam, egy kis fityegővel.. :) és akkor máris megvan, hogy a következő ünnepekre mi a vésztartalék-ötlet :)
Ilyenre gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!