Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Debrecen, plüss bolt?

Debrecen, plüss bolt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Fontos lenne! Debrecenen belül szeretnék elmenni valami klassz plüss állatos boltba ahol elfogadható áron lehet venni szép kis plüssöket. Igazából egyet akarok venni, barátnőmnek. Sok helyen láttam már plüsst, mert ugye kerestem de macik vannak csak, azt meg nem szereti annyira.:D Szóval olyan 2-4 ezer forintért max. Valami olyan hely kéne ahol nagy a választási lehetőség és nem ilyen 10000 + -os plüssök vannak mert arra nincs pénzem, karácsonyi ajándéknak szánom szóval sietnem kell:S

2013. dec. 21. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A Régió Játékboltban rengeteg van. Kint a Metró mellett.

2013. dec. 23. 06:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Bár gondolom az nem valami olcsó bolt :D
2013. dec. 25. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért ajánlottam mert egyáltalán nem drága, a honlapján is szét lehetett volna nézned.
2013. dec. 26. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!