Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek mit adjak karácson...

Szerintetek mit adjak karácsonyra anyának? Valami saját készítésűre gondoltam, mert az a legkedvesebb. Van tippetek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 19:18
 1/5 anonim válasza:
78%
Karkötő, nyaklánc, valami varrott dolog.
2013. dec. 17. 19:26
 2/5 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? Csinálhatnál "kuponfüzetet", ilyen lapokkal, hogy mosogatás, mosás, vasalás, forró fürdő készítése mécsesekkel, masszázs, ágyba reggeli... stb. Szép, cirádás betűkkel, esetleg rajzokkal. Akármit ráìrhatsz, és ő akkor váltja be, amikor akarja. Esetleg később bonyolíthatjátok, hogy pl. ha valamit szeretnél, mondjuk 2 kupon az ára, amit ugye már egyszer beváltott, tehát visszakerült hozzád, és visszaadod neki újbóli bármikori beváltásra.
2013. dec. 17. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Van egy fülbevaló amit szeretne, de nem lehet sehol olyat találni :/
2013. dec. 17. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne karkötőt meg ilyesmit, azt csak akkor ha szép elegánsat tudsz csinálni, ami illik a stílusához és tudja majd hordani, különben csak a gesztus miatt ne adj olyat, ami nem hordható. (Persze, ha értesz hozzá, akkor abszolút jó ötlet, és rengeteg féle kelléket lehet hozzá kapni, csak azért mondom, hogy erre azért ügyelj).

Eléggé elcsépelt ötlet, de attól még ez a bevált módszer: fényképekből összeállított album, amiben a család van, 1-2 kedves sor írása hozzájuk, ami valamilyen közös élményetekhez fűződik, ilyesmi... garantált örömkönny a jutalom érte. :)

2013. dec. 17. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Jujj! Ez JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!! Köszi!!! Am. 10 vagyok van egy 18 on felüli tesóm, de őt nem érdekli az ilyesmi, Egy szerüen lerendezi egy "Boldog Karácsonyt!" - tal: Úgyhogy egyedül vagyok. De ez nagyon jó, köszi az első válaszolónak is!
2013. dec. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!