Mit vegyünk anyukámnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már egy hete azon gondolkozok, hogy mit vehetnénk anyának Karácsonyra. Igazából ez csak apa ajándéka lesz, mert én mást adok, de apa ezt is rámbízta...
Tavaly mosógépet kapott. Tudom, hogy van 1000 ilyen kérdés, de egyikben sem találtam hasznosat, pedig másfél hete már tuti keresgéltem.
Szóval ilyen kis bögrék, párna, aranyékszerek, kulcstartó, gyertya, könyv( van 1 könyvtárnyi.), ilyenek ne legyenek.
A kézzel készítettet is hanyagolhatjuk, mert nekem sincs rá időm és anyagom sem.
2013. dec. 16. 23:15
1/3 anonim válasza:
Ne mosógépet meg fritőzt vegyetek már! Olyat ami az ővé egyedül fürdő olaj vagy fürdősó, egy fincsi parfüm, szolárium bérlet, vagy egy nevével hímzett törülköző vagy fürdőköntös. ( Vagy kis bögre, párna, aranyékszerek, kulcstartó, gyertya, könyv :D bocsi )
2/3 anonim válasza:
Színházjegy vagy mozijegy a családnak, ill., ha az neki jobb lenne, akkor mondjuk kettő a részére, hogy barátnővel mehessen.
Wellness hétvége apukáddal
Vásárlási utalvány a kedvenc ruhaboltjába
Valami utazás apukáddal, vagy családosan
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:D
2013. dec. 17. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!