Mit vegyek Anyukámnak karácsonyra pénz és idő szűkében?
Nincs valami olyan apróság, amiről tudod, hogy szüksége lenne rá? Pl. látod, hogy elrongyolódott a konyhai fogókesztyűje, kifogyott a kedvenc körömlakkja, elhasználódott a törülköző, amit amúgy nagyon szeretett, összetört a salátástálja, ilyesmik. Én legalábbis sokszor halogatom ilyen mindennapi tárgyak vásárlását, és mindig bosszankodok, mert aztán meg hiányoznak. :)
Oké, ezek nem luxus ajándékok, de a figyelmesség érződik bennük, és szerintem ez a legfontosabb. Sokkal nagyobb öröm egy ilyen figyelmes ajándék, mint egy újabb tömbgyertya. :D
tudod, mindig szoktak lenni ezek a mcdonald-os kuponok. vágd/tépd ki/le őket, ragassz rá fehér papírt, és írj rá dolgokat, pl: mosogatás, mosás, főzés, bevásárlás stb, és azokat te végzed el helyette. :) szerintem nagyon aranyos.
vagy fogj egy befőttes üveget, és írj bele 12 idézetet, összehajtva, és akkor minden hónapra egy idézet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!