Lehet hülyeség? Vagy van ilyen?
Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó, hogy Karácsonyra a tesómnak szeretnék egy hajnyírót venni... de olyan ami hajnyíró és borotva vagy szakálnyíró nem tudom hogy mondják is egyben! Bevallom őszintén fogalmam sincs hogy ilyen van e lehet most nagyon nagy hülyeséget mondtam (irtam) de aki tudja kérlek segítsen hogy létezik e és ha igen hol lehet ilyet kapni... Vagy a hajnyírót lehet e szakál vágónak is használni esetleg ...Előre is köszönöm a válaszokat ... Bunkó megjegyzéseket mellőzzétek lécci2013. dec. 10. 22:47
1/4 anonim válasza:
Manapság szinte csak ilyenek vannak és bármelyik boltban beszerezhetőek, ahol árulnak elektronikai cikkeket. Menj be a Media Marktba, ott biztos kapsz.
2/4 anonim válasza:
Kapsz ilyent, minden nagyobb műszaki áruházban.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Annyit még hadd kérdezzek meg hogy van ennek valami külön neve vagy ha veszek egy hajnyírót az használható másnak is???:)
2013. dec. 11. 08:40
4/4 anonim válasza:
Nincs külön neve, de ha megkérdezel egy ott dolgozót, segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!